Ako je Šuker napravio ovo, onda je jasno što slijedi!

Iako grandiozno najavljeni 'Dani Dinama', u kojem je zagrebački klub trebao proslaviti sedmi uzastopni naslov prvaka Hrvatske, te se prisjetiti legendarne generacije iz '82.

13.5.2012.
12:59
VOYO logo

No, prazne tribine, loše vrijeme, kiša i nogometaši Splita, koji su nepora��eni napustili Zagreb, nisu pokvarili slavlje Modrih.

"Prvi put mi je na utakmici bila supruga. Odmah nisam pobijedio, ha,ha", istaknuo je kroz smijeh Ante Čačić i koji je potom ispalio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trebamo nešto i popiti", rekao je te krenuo slaviti sa svojim nogometašima.

Kako to obično i biva, dinamovci su nakon utakmice službeno primili pehar za osvojeni naslov. Predao im ga je dopredsjednik HNS-a Miroslav Uljan, a tradicionalna podjela medalja, čast koja pripada predsjedniku HNS-a, pripala je jednom drugom dvojcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vlatka Markovića nije bilo, a umjesto njega napravili su to Davor Šuker i Damir Vrbanović. Ima li u tome simbolike? Naravno, bliži se 'dan D' kojeg je najavio i sam Šuker.

"Pričekajmo utorak, uvijek smo bili otvoreni. Treba do kraja pomoći hrvatskom nogometu jer Europsko prvenstvo je pred vratima. Treba razmišljati o budućnosti i nadati se da će sve završiti civilizirano i ljudski", napomenuo je najveći hrvatski nogometni 'brand' za 24sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo