Brazilac poslao upozorenje Hrvatskoj uoci otvaranja SP-a

Brazilska reprezentacija priprema se za pocetak Svjetskog prvenstva i dvoboj protiv Hrvatske, a utorak je posvetila reklamnoj kampanji u Sao Paulu.

21.5.2014.
8:43
VOYO logo

David Luiz i Dani Alves ne mogu docekati pocetak Svjetskog nogometnog prvenstva i prvi dvoboj. Protivnik ce biti Hrvatska, a domacin SP-a sav je u tom susretu.

"Nestrpljivi smo, volio bih da Prvenstvo pocinje vec sutra. Nekim nocima ne spavamo, ali to je normalno prije ovakvog dogadaja. Ovo je velika prilika i privilegirani smo sto mozemo igrati Svjetsko prvenstvo pred svojim navijacima. Jedva cekam pocetak", rekao je David Luiz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Branic Chelseaja smatra kako se i takvo raspolozenje mora kontrolirati kako Brazil jednostavno ne bi pao pod pritiskom i izgorio.

//www.youtube.com/embed/6E_Lav_N-Ho

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moramo pronaci ravnotezu. Do odredene mjere takvo nestrpljenje je dobro jer vas tjera da razmisljate o utakmici, ali ponekad moze biti stetno. Moramo to kontrolirati. Mi smo vrlo otvorena momcad u kojoj svatko moze dati svoje misljenje i svi ce pomoci jedni drugima. Igram u velikom klubu velike utakmice, medutim ovdje ce biti najveci i najbolji igraci svijeta i spreman sam za to. Volim zivjeti s pritiskom, to je moj zivot i posao koji sam sam izabrao", dodao je Luiz.

Dani Alves slaze se da osjeca pritisak, ali tvrdi kako je to pozitivan pritisak koji ce samo pomoci u ostvarivanju najvisih ciljeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je onaj pozitivan pritisak, pritisak koji volimo osjetiti. Takve situacije ti pomazu u ostvarivanju ciljeva, ako nisi "mobiliziran", onda imas i tezi posao. Na sve to gledamo pozitivno".

Brazilci ce se s tim "pozitivnim pritiskom" morati nositi jos neko vrijeme, do 12. lipnja kada u Sao Paulu igraju protiv Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo