DAVID LUIZ BRILJIRAO PROTIV LIVERPOOLA PA ODUŠEVIO NAVIJAČICU: / Ovaj potez pamtit će cijeli život

Image
Foto: AFP

Branič Chelseaja odlučio je dio svog slobodnog vremena posvetiti jednoj navijačici

1.10.2018.
17:08
AFP
VOYO logo

Nakon što je protiv Liverpoola pružio vrlo dobru partiju, David Luiz odlučio je nakon utakmice posjetiti jednu od svojih najvatrenijih navijačica koje je slavila rođendan. Tako su Luiz i njegova djevojka Bruna Loureiro odvojili vrijeme da posjete Carol Ann Wood i sudjeluju na zabavi.

Očekivano oduševljena Ann Wood odlučila je nekoliko fotografija s te večeri objaviti na Twitteru, a ako je suditi prema fotografijama Luiz i njegova djevojka sjajno su se zabavili kao nenadani gosti na rođendanskoj zabavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Da Carlsberg radi rođendanske zabave', napisala je navijačica Bluesa. Ja sam bila na Davidom rođendanu pa je on u tajnosti odlučio doći na moj."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iznenadio Sarrija

Luiz je impresionirao za Chelsea u remiju 1-1 s Liverpoolom na Stamford Bridgeu ovog vikenda, a Maurizio Sarri nahvalio je stopera nakon utakmice. "Da, moram reći da je puno bolji nego sam mislio.", rekao je na press konferenciji nakon utakmice talijanski stručnjak.

"Puno bolji, bilo kao igrač, bilo kao čovjek. Ne znam što se dogodilo, ali čim sam došao bilo mi je jasno da je on sjajan igrač za moj stil nogometa jer se radi o tehnički potkovanom centralnom braniču.", dodao je Sarri pa nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ali cijenim i njegove ljudske kvalitete. Direktan je, ako ima nešto za reći vezano uz mene, odmah kaže. Odmah dođe do mene i kaže, ne znam je li Conte to volio, ali ja volim direktne ljude. Obožavam takav način komunikacije."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo