VJERUJE U MODRE / Dario Šimić za RTL otkrio slabu točku Salzburga: 'Dinamo ima odlične igrače koji to mogu iskoristiti'

Image
Foto: screenshot

U toj Salzburgovoj mladosti su na ponos svih nas dva Hrvatska i velika talenta, Luka Sučić i njegov sin Roko Šimić

4.10.2022.
20:49
screenshot
VOYO logo

Dinamo će u srijedu od 18:45 igratijedan od odlučujućih susreta u Ligi prvaka budući da će u Austriji odmjeriti snage sa Salzburgom u trećem kolu. Austrijanci već gotovo dvije godine nisu poraženi na domaćem travnjaku, ali Modri to žele promijeniti. Ante Čačić se nada kako će Modri nakon ove dvije utakmice imati više bodova i biti zadovoljniji od hrvatskog prvaka.

Image
LIGA PRVAKA /

Čačić otkrio tko neće konkurirati protiv Salzburga i rekao: 'Oni su pod većim pritiskom, mi imamo bod više'

Image
LIGA PRVAKA /

Čačić otkrio tko neće konkurirati protiv Salzburga i rekao: 'Oni su pod većim pritiskom, mi imamo bod više'

Plavi imaju razloga za optimizam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Očekujem jedan dobar Dinamo da nastavi ove dobre predstave kao što je to bilo protiv Chelseaja pogotovo, ali i Milana gdje su također pokazali da mogu i imamo se s pravom nadati da će Modri uzeti barem bod, ako ne i sva tri“, rekao je u uvodu Dario Šimić na pitanje RTL-ovog novinara Borisa Jovičića.

Salzburg je mlada, brza i agresivna momčad koja igra s visokim presingom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Oni su dosta mlađi u odnosu na Dinamo. Mislim da je njihov prosjek godina 22. naprema Dinamovih 27. i to bi mogla biti prednost za Modre. Salzburg će sigurno uložiti puno energije, napasti će i imati podršku svojih navijača. Atmosfera na stadionu će biti fenomenalna. Otvara se prilika da se iskoristi ta mladost Austrijanaca i greške koje bi se mogle dogoditi, a Dinamo ima odlične igrače koji su sposobni za to“.

U toj mladosti austrijske momćadi su na ponos svih nas dva Hrvatska i velika talenta, Luka Sučić i njegov sin Roko Šimić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Salzburg je poznat da odlično razvija igrače kroz mladu momčad nakon čega dođu do prve ekipe i igraju Ligu prvaka. Više puta sam rekao kako je Luka Sučić poseban talent, lijeva noga, osjećaj za loptu i pregled igre. Roko se odlično razvija, prošle je imao 35 pogodaka – ove godine očekujem da mu bude tranzicijska sezona i da se polako privikava na ovaj najveću razinu nogometa te da ide korak po korak. Nadam se da će sljedeće sezone biti pravi“.

Cijeli razgovor možete pogledati u videu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo