BI, NE BI, IPAK BI / Vatreni se predomislio: Dario Šimić postao novi član uprave Dinama, ali postavio je jedan presudan uvjet

Image
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

'Razmišljao sam, prespavao i tako odlučio. Sutra je utakmica za Dinamo i svi zajedno trebamo krenuti u tom smjeru', kazao je Šimić u srijedu

8.3.2023.
16:53
Dusko Jaramaz/PIXSELL
VOYO logo

Izvršni odbor GNK Dinama potvrdio je Darija Šimića kao novog člana uprave. Bivši igrač Dinama, Milana i hrvatske reprezentacije nakon prespavane noći promijenio je svoju odluku donesenu u utorak te se pridružio Vlatki Peras u dvočlanoj upravi kluba.

Formalno su tu još Amra Peternel i Krešimir Antolić no oni su na odlasku. Naime, Antoliću je srijeda posljednji dan na funkciji, a Peternel će se povući nakon što se vrati sa bolovanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Poderat ću ugovor ako pobjedi Zorić i njegova ekipa'

Preokret u Šimićevom stavu se dogodio preko noći. Još u utorak je nakon razgovora s predsjednikom Mirkom Barišićem odlučio kako neće sudjelovati u radu Dinama, jer nije bilo jasno iskomunicirano s kime će surađivati u Upravi, no dan kasnije je odluku promijenio i pristao potpisati ugovor no postavio je jedan uvjet.

'Razmišljao sam, prespavao i tako odlučio. Sutra je utakmica za Dinamo i svi zajedno trebamo krenuti u tom smjeru. Ali poderat ću ugovor ako na skupštini pobijede Damir Zorić i njegova ekipa', rekao je Dario Šimić za Index.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo