Veliko priznanje za kapetana Vatrenih

Hrvatski nogometaš Darijo Srna, inače kapetan ukrajinskog prvaka Šahtara, izabran je u UEFA-inu momčad kola, kada su u pitanju prve utakmice osmine finala Lige prvaka.

23.2.2013.
13:41
VOYO logo

Podsjetimo da je Šahtar na svom travnjaku odigrao 2:2 s dortmundskom Borussijom, a s obzirom da je Srna jedini Šahtarov igrač u najboljoj momčad, lako je za zaključiti da je bio najbolji domaći igrač tog ogleda. S te utakmice su u momčad kola upala i dva igrača Borussije - Mats Hummels i Mario Götze. Recimo da se najboljim vratarom pokazao David de Gea obranivši sijaset prilika Reala na Bernabeuu. U obrani su sa Srnom i Hummelsom još Van Buyten iz Bayerna i Alex Sandro iz Porto. U veznom redu su uz Götzea odabrani Milanov Boateng i Juventusov Marchisio, a u napadu Müller (Bayern), Lavezzi (PSG) i Matri (Juventus).

David de Gea (Manchester United) - Darijo Srna (Šahtar), Daniel Van Buyten (Bayern), Mats Hummels (Borussia Dortmund), Alex Sandro (Porto) - Kevin-Prince Boateng (Milan), Mario Götze (Borussia), Claudio Marchisio (Juventus) - Thomas Müller (Bayern), Ezequiel Lavezzi (PSG) Alessandro Matri (Juventus).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo