Darijo Srna ugostio Rihannu i Millu Jovovich!

Kapetan hrvatske reprezentacije bio je indirektni domaćin poznatim svjetskim zvijezdama koje su uveličale 75. godišnjicu postojanja Šahtara.

16.5.2011.
8:56
VOYO logo

Nogometni klub Šahtar iz Donjecka je pred 55.000 gledatelja u Donbas Areni proslavio 75. godišnjicu postojanja.

Pravi scensko-glazbeni spektakl, koji nije nimalo zaostajao za sličnim svečanostima na otvaranjima najvećih sportskih događaja kao što su olimpijske igre, uveličala je poznata barbadoska pjevačica Rihanna, a poglede je mamila i Mila Jovovich.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjetska pop-zvijezda napravila je pravi show na stadionu, a glumica ukrajinskog podrijetla oduševila je predstavnike kluba i medija svojom spontanošću na konferenciji za novinare. Pritom je za uspomenu na ovaj događaj dobila i dres klub iz Donjecka.

Ipak, najveće ovacije prepunih tribina Donbas Arene dobila je momčad Šahtara, predvođena kapetanom Darijom Srnom. Nakon svjetskih zvijezda, hrvatskim reprezentativcima u ponedjeljak u goste stiže i izbornik Slaven Bilić kako bi izvidio njihovo stanje uoči važnog meča protiv Gruzije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stvorili smo klub kojeg se boji cijela Europa", ponosno je zaključio predsjednik Šahtara Rinat Ahmetov gledajući pomalo glamuroznu predstavu koju je organizirao za rođendan svog kluba.

Vezani članci:

arti-201105070321006 arti-201105010400006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo