Pokazali da su najbolji u Hrvatskoj: 'Hvala prekrasnoj Slavoniji!'

Izbornik Vatrenih Niko Kovač objavio je nakon utakmice s Malijem konačan popis 23 igrača za SP u Brazilu.

31.5.2014.
19:51
VOYO logo

"Hvala prekrasnoj Slavoniji, hvala ovim prekrasnim navijačima. Stvarno ovdje uvijek doživljavamo samo lijepe stvari. Iskreno, u ovoj utakmici nismo imali dostatne svježine. Odrazilo se to na našu igru. Ali, bila je ovo dobra provjera prije posljednje i glavne provjere uoči početka SP i utakmice s Brazilom o kojoj sve više razmišljamo. Kada budemo igrali tu posljednju utakmicu u zaključku priprema biti će bolje od ovog protiv Malija, mora biti, jer će i protivnik biti drugačiji, jači između ostalog", izjavio je za Sportske novosti kapetan reprezentacije Hrvatske Darijo Srna.

I ostali su igrači dojam stavljali u drugi plan, najvažnije je bilo pobijediti u zadnjoj utakmici pred odlazak u Brazil.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/kTfUm9mJg2M

"Uvijek je tako. Najvažnije je pobijediti. Noge su nam još teške, radili smo u jakom ritmu u Austriji. Ipak po meni odigrali smo dobro, pokušali pri tome sve što izbornik od nas traži provesti u djelo. Nije bilo loše, u stvari bilo je dobro, ali ima još i te koliko prostora za napredak", izjavio je Ivan Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Junak utakmice bio je Ivan Perišić koji je zabio oba gola za Hrvatsku i najavio dobar nastup na SP-u.

"Bili smo veći dio utakmice bolji od Malija. Nemamo još svježinu, to je logično. Doći će i to. A meni je ovo drugi puta da igram u Osijeku, u Gradskom vrtu i oba puta sam stvarno oduševljen. Nadam se da ćemo češće ovdje igrati. Svima nam paše, svi dijelimo taj osjećaj", izjavio je dvostruki strijelac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VRATARI: Stipe Pletikosa (Rostov), Danijel Subašić (Monaco), Oliver Zelenika (Lokomotiva)

OBRANA: Darijo Srna (Šahtar), Dejan Lovren (Southampton), Vedran Ćorluka (Lokomotiv), Gordon Schildenfeld (Panathinaikos), Danijel Pranjić (Panathinaikos), Domagoj Vida (Dynamo Kijev), Šime Vrsaljko (Genoa)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZNJACI: Luka Modrić (Real Madrid), Ivan Rakitić (Sevilla), Ognjen Vukojević (Dynamo Kijev), Mateo Kovačić (Internazionale), Marcelo Brozović (Dinamo), Ivan Močinić (Rijeka), Sammir (Getafe) NAPADAČI: Mario Mandžukić (Bayern), Ivica Olić (Wolfsburg), Eduardo Alves da Silva (Šahtar), Nikica Jelavić (Hull City), Ante Rebić (Fiorentina), Ivan Perišić (Wolfsburg).

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo