Srbija na koljenima: 'Ovako više ne može'

Nogometna reprezentacija Srbije sve je dalje od EURA. Iako u Francusku 2016. prolaze dvije najbolje reprezentacije u skupini, naši susjedi su doživjeli novi poraz.

15.11.2014.
12:24
VOYO logo

Nakon tri utakmice, Srbija ima samo jedan bod i pretposljednja je u svojoj skupini. Ispred nje su Danci sa sedam, Portugal koji ima šest bodova, te Albanci sa četiri. U sljedećem kolu Srbija gostuje u Portugalu kod Ronalda i društva, tako da je to gostovanje iz kojeg ne mogu previše očekivati...

Na praznom stadionu Partizana (kazna zbog nereda na utakmici s Albanijom) ih je uništio 'Lord Bendtner', danski napadač kojeg su u Arsenalu ismijavali zbog brojnih promašaja i skandala van terena. Nicklas Bendtner je zabio dva gola i tako gurnuo susjede u 'crnu rupu'. Izbornik Dick Advocaat podnio je ostavku, a tužnu istinu njihove reprezentacije je priznao branič Chelseaja Branislav Ivanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

"Mislim da mi kao reprezentacija, imamo ogroman problem sa mentalitetom, jer već godinama ne uspjevamo napraviti neki rezultat. Ovo nije samo sada, ovo traje već duži period. Jako loše pristupamo utakmicama, jer mislimo da smo uvijek bolji od drugih, a to nikako nije dobro", rekao je Ivanović i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi mislimo da smo velike zvijezde i uvijek mislimo da smo bolji od drugih, pa nas sve to na kraju košta rezultata. Ukoliko želimo u budućnosti imati neke rezultate, to moramo promijeniti. Ovako više ne može."

Kao novi srpski izbornik spominje se proslavljeni nogometaš Intera - Dejan Stanković koji je 2013. godine završio igračku karijeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srbija - Danska 1:3 Portugal - Armenija 1:0

Redoslijed: Danska 7 Portugal 6 Albanija 4 Srbija 1 Armenija 1

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo