Adut s klupe Vatrenih postaje prvo ime Hrvatske: 'Ja sam tu!'

Puno je govora bilo o odlasku Stipe Pletikose iz reprezentacije nakon ispadanja Hrvatske sa Svjetskog prvenstva, a sve glasnije priče sada je prokomentirala i njegova rezerva, Danijel Subašić.

10.7.2014.
19:14
VOYO logo

"Sad gledam samo kako da izborim mjesto u svom klubu, da branim dobro, još bolje nego dosad. A u reprezentaciji, što bude - bit će. Već sam šest godina dio momčadi, često idem onako, kao kofer, ha-ha. Upisao sam šest nastupa, ali uvijek mi je čast biti dio te reprezentativne priče. Jasno, svi bismo voljeli biti u nekoj reklami, no, neki moraju biti i na klupi, zar ne? Ja sam tu, prvi iza Pletikose, kad šansa dođe, ako dođe, ja ću je dočekati. Kažem, ja već uživam što mogu biti s takvim igračima, kad čuješ himnu na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, to je dovoljno da se naježiš", poručio je Subašić koji će, sasvim je jasno, u sljedećem razdoblju preuzeti 'jedinicu' Vatrenih.

Uostalom, Suba u Monacu brani sjajno. Ipak, po pitanju odlaska velikog prijatelja Stipe Pletikose, pažljivo bira riječi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/46Qg2_oHmmk

"Pričao sam već toliko puta da je moj i Pletikosin odnos fantastičan, on mi je puno pomogao u karijeri, tretiram ga kao starijeg brata. I zato neću komentirati je li branio dobro ili nije, znam samo da on još puno može dati Hrvatskoj. Toliko se puta u karijeri vraćao iz teških situacija, ne brinem se ja zbog njega. Ne treba raditi neki problem, ima u nogometu boljih i lošijih utakmica, sve je to normalno", objasnio je Subašić u razgovoru za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo