KAKVA BI TO SENZACIJA BILA / Dani Olmo bio na korak do životnog transfera u finišu prijelaznog roka. Bivši dinamovac otkrio što se na kraju dogodilo

Image
Foto: Profimedia

Pisali su da Leipzig za Olma traži golemih 75 milijuna eura, kao i da je Olmo bez imalo razmišljanja prihvatio ugovor

10.9.2021.
18:00
Profimedia
VOYO logo

Španjolski nogometaš, zvijezda RB Leipziga i bivši igrač Dinama, Dani Olmo, zamalo je ostvario životni transfer i to u posljednjim trenucima ljetnog prijelaznog roka. Olma je htjela dovesti Barcelona i navodno je bila vrlo blizu dovođenju svog nekadašnjeg igrača, ali stvar je propala.

Mundo Deportivo prvi je donio vijest da Olmo nastavlja karijeru u Barceloni i to u fotofinišu transfer-roka. Pisali su da Leipzig za Olma traži golemih 75 milijuna eura, kao i da je Olmo bez imalo razmišljanja prihvatio ugovor koji su mu Katalonci predložili posljednjeg dana prijelaznog roka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, transfera na kraju ipak nije bilo. Pisalo se da je glavni razlog taj što Leipzig nema zamjenu za Olma i ne bi je stigli pronaći u tako kratkom roku, a bilo je govora i o kompliciranoj ponudi Barcelone u kojoj su navodno nudili dvogodišnju posudbu Olma uz obvezu otkupa ugovora. Barcelona si zbog financijskih problema i problema s financijskim fair-playem, ne može priuštiti plaćati toliku odštetu pa jedino mogu raditi ovako s posudbama i naknadnom uplatom.

Image
Image

'Sve se dogodilo brzo'

Postoji šansa da Barcelona na zimu pošalje novu ponudu, vjerojatno u istom takvom obliku, ali o tom potom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijelu je situaciju na koncu komentirao i Dani Olmo u razgovoru za Suddeutche Zeitung. "Sve se jako brzo dogodilo, nisam niti stigao razmisliti o ponudi", kazao je Olmo Nijemcima, no mogući prelazak u Barcelonu na zimu nije htio komentirati.

"Usredotočen sam na cijelu sezonu s Leipzigom, dobro mi je ovdje. Želim igrati i boriti se s Leipzigom na međunarodnim turnirima. To me motivira", rekao je Olmo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo