PROBLEMI UOČI RAPIDA / Damir Krznar uoči utakmice Dinama i Rapida ostao bez bivšeg Vatrenog: 'Bio je u kombinacijama, ali...'

Image
Foto: Profimedia

U četvrtak Modre čeka susret s najlošijom momčadi u skupini. Rapid ima dva poraza u jednako toliko utakmica

20.10.2021.
18:33
Profimedia
VOYO logo

Zagrebački Dinamo i Rapid iz Beča u četvrtak će se u 18:45 susresti u trećem kolu ovogodišnjeg izdanja Europske lige.

Dinamo se, nakon početnog poraza protiv West Hama, osovio na noge velikom pobjedom protiv Genka. U četvrtak Modre čeka susret s najlošijom momčadi u skupini. Rapid ima dva poraza u jednako toliko utakmica, a dinamovci se nadaju da će i nakon sutrašnje utakmice Rapid ostati na nuli:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Dinama Damir Krznar stao je pred novinare u društvu Bartola Franjića u srijedu navečer i najavio utakmicu protiv Rapida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otpao Čop

"Trebat ćemo uložiti naš maksimum svih 90 minuta protiv Rapida da dođemo na našeg cilja, a došli smo ovdje uzeti nova tri boda- Duje Čop je na zadnjem treningu osjetio zatezanje u zadnjoj loži, doputovali smo bez njega, on je bio u kombinacijama, malo nas je to poremetilo, ali mislim da će igrač koji će nastupiti umjesto njega zadovoljiti.", rekao je Krznar u uvodu konferencije za medije.

"Ne bih otkrivao hoće li Petković zamijeniti Čopa na poziciji centarfora. Da ne izazivamo zlu sreću, neka to ostane odluka", rekao je Krznar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
BEZ MILOSTI /

Pale nove kazne za navijačke ispade, Hajduk i Rijeka najgore prošli, Armadin sramotan ispad došao na naplatu

Image
BEZ MILOSTI /

Pale nove kazne za navijačke ispade, Hajduk i Rijeka najgore prošli, Armadin sramotan ispad došao na naplatu

Voljeli bismo i u Zagrebu imati pun stadion

Osvrnuo se trener Dinama i na stadion Rapida te na navijače Dinama koji dolazeu Beč podržati Modre.

"Vjerujemo da će biti više od 2000 navijača. Sigurno je da će doći, pruža im se prilika da navijaju za klub koji vole. Lijepo je igrati na punim stadionima nakon prošle godine. Voljeli bismo da i u Zagrebu konačno vidimo puni stadion. U svemu tome je i komocija stadiona, prekrasan je ovaj stadion, uživat ćemo sa snovima da ćemo jednom takav imati i u Zagrebu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rapid je ozbiljna ekipa i spremili smo se za njih. Došli smo tu po pobjedu i nastaviti naš dobar niz u Europskoj ligi. Svjesni smo Rapidove snage, ali analizirali smo i njihove mane. Pokušat ćemo doma otići sretni i s tri boda u džepu.", rekao je Franjić.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo