'DAMIR BURIĆ OSTAJE TRENER HAJDUKA, ALI...': / Ključan problem nije jedna izgubljena utakmica, već nešto sasvim drugo

Image
Foto: PIXSELL

'Ključan problem nije jedna izgubljena utakmica, već činjenica da igrači ne pružaju ono što su davali u svojim najboljim izdanjima'

31.10.2019.
16:21
PIXSELL
VOYO logo

Iako su Bijeli ove sezone podigli ljestvicu, ajmo reći, neke konkurentnosti pa su čak bili i vodeći u prvenstvu, (trenutno su samo bod iza vodećeg Dinama s 27 bodova, ali i utakmicom manje), kako sezona sve više odmiče jasno je kako Hajduk igra sve ograničenije. Navijači su izgubili strpljenje za Damira Burića, posebno nakon jučerašnjeg ispadanja u osmini finala Kupa Hrvatske od Gorice (2:1), ali takva klima ne vlada među šefovima kluba, iako niti oni nisu baš zadovoljni.

Image
Image

20.10.2019., stadion u Kranjcevicevoj ulici, Zagreb - Hrvatski Telekom Prva liga, 12. kolo, NK Lokomotiva - HNK Hajduk. Damir Buric Photo: Marko Prpic/PIXSELL

'Igrači ne pružaju ono što su davali u svojim najboljim izdanjima'

Dalmatinski portal javlja kako Burić ostaje na klupi Hajduka i kako će vodit momčad u prvenstvenoj utakmici protiv Gorice u subotu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ispadanje iz Kupa nije bilo kap koja je prelila čašu strpljenja vodstva "bijelih", ali...", stoji u tekstu u kojem se navodi kako u klubu polako postaju svjesni da momčad ne izgleda onako kako svi skupa priželjkuju.

"Ključan problem nije jedna izgubljena utakmica, već činjenica da igrači ne pružaju ono što su davali u svojim najboljim izdanjima, ne raste im vrijednost, a skupo plaćen kadar na terenu ni blizu ne pruža ono što se očekivalo. Uslijed svega toga - više nitko i ne smatra Hajduk favoritom za prvenstveni susret protiv Gorice. Hajduk je u silaznoj putanji, igra se sve lošije, a 'bijeli' su se u ranoj fazi oprostili od Kupa. Uglavnom, Burić za sada ostaje u sedlu, ali trebao bi se dogoditi čudesan preokret u momčadi i igri da na klupi dočeka kalendar za 2020. godinu", stoji u tekstu Dalmatinskog portala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk tek treći put ispao već u osmini finala

Gorica je na svom travnjaku pobijedila Hajduk i po prvi put u svojoj povijesti stigla do četvrtfinala Kupa, dok je Hajduk tek treći put ispao već u osmini finala. Posljednji put Splićanima se to dogodilo prije devet godina kada ih je kao branitelje naslova srušila Istra na Poljudu pod vodstvom Zorana Vulića, a iz osmine finala ispadali su i 1995. godine kada ih je šokirala Marsonia.

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

30.10.2019., Gradski stadion, Velika Gorica - Utakmica osmine finala hrvatskog nogometnog kupa, HNK Gorica - HNK Hajduk. Torcida. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Image
JAKIREVIĆEV ADUT OTKRIO NAM TAJNU IZ SVLAČIONICE: /

Ovo definitivno niste mogli vidjeti na TV-u, ali nakon toga su pregazili Hajduk

Alarm na Poljudu je upaljen

Nakon ispadanja od Gzire United na startu kvalifikacija za nastup u skupinama Europske lige od amatera iz Gzire United, Bijeli su vrlo rano doživjeli stramputicu u još jednom natjecanju. Istina, ispadanje iz hrvatskog Kupa od Gorice nije isto kao debakl protiv Gzire United jer je Gorica svemirski brod za Maltežane, ali je stvar koja drži alarman na Poljudu upaljen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez obzira na to što Hajduk ove sezone igra bolje nego prijašnjih godina.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo