Otkriveno tko nije vjerovao Modriću i htio ga je prodati

Bivši sportski direktor Tottenhama Damien Comolli otkrio je u intervjuu za London Evening Standard zanimljiv detalj vezan uz hrvatskog nogometaša Luku Modrića.

29.11.2013.
9:56
VOYO logo

Comolli je doveo Modrića iz Dinama u ljeto 2008., ali kako je Tottenham vrlo loše krenuo u sezonu, u listopadu je Francuz dobio otkaz.

Na trenerskoj je klupi Juandea Ramosa zamijenio Harry Redknapp kojem se, tvrdi Comolli, nisu svidjeli neki igrači koje je zatekao u klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon što sam otišao u Tottenhamu su pregovarali s Juventusom o prodaji Luke Modrića jer nisu vjerovali u njega. A Redknapp se čak htio riješiti i Garetha Balea", istaknuo je Comolli.

Činjenica je da je Modrić ostao na White Hart Laneu četiri sezone, a u ljeto 2012. je prešao u Real Madrid gdje mu se ove godine pridružio i Bale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Menadžer engleskog drugoligaša QPR-a Harry Redknapp još je jednom biranim riječima govorio o Niki Kranjčaru, ali i općenito o hrvatskim nogometašima.

Kranjčar je u londonski klub došao na posudbu iz kijevskog Dinama, a Redknapp je u razgovor s engleskim novinarima istaknuo kako vjeruje da će plasman Hrvatske na Svjetsko prvenstvo dodatno pomoći 29-godišnjem veznjaku da prikaže još bolje igre u nadolazećim mjesecima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sjajno je za Benoita Assou-Ekotta što se Kamerun plasirao na SP, a isto se odnosi i na hrvatske dečke. Imao sam sreće što sam radio s nekoliko hrvatskih nogometaša prijašnjih godina. Sve su to sjajni dečki, smatram ih izvanrednim ljudima. Među njima nije bilo nijednog lošeg igrača, svi su bili apsolutno fantastični nogometaši i sjajni momci", naglasio je Redknapp, okrenuvši se Kranjčaru:

"Niko zna da mora naporno raditi da uđe u reprezentaciju jer Hrvatska ima toliko dobrih igrača. Znam da želi biti dobar i da uživa ovdje. Poseban je igrač i još uvijek mislim da ćemo najbolje od njega tek vidjeti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo, Redknapp je u Tottenhamu, osim Kranjčara, trenirao i Luku Modrića, Vedrana Ćorluku i Stipu Pletikosu.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo