DRUGI PROTIV TREĆEG /

Hajduk očekuje okršaj s hit momčadi HNL-a: 'Trebamo biti samokritični. Nažalost, mi nismo Manchester City'

Image
Foto: Omar Arnau/PIXSELL

Uoči ove utakmice Slaven Belupo ima čak pet bodova više od Hajduka, ali Splićani su odigrali dva susreta manje

2.9.2022.
13:45
Omar Arnau/PIXSELL
VOYO logo

Trener Hajduka, trećeplasirane momčadi u HNL-u, Valdas Dambrauskas najavio je u petak sljedeću utakmicu svoje momčadi u kojoj će na Poljudu odmjeriti snage s hit momčadi naše lige, drugoplasiranim Slaven Belupom.

Image
VELIKI PROBLEM /

Rijeka u derbi s Dinamom ulazi bez super važnog igrača. On neće igrati na Maksimiru jer se ženi

Image
VELIKI PROBLEM /

Rijeka u derbi s Dinamom ulazi bez super važnog igrača. On neće igrati na Maksimiru jer se ženi

"Bijeli" u taj susret ulaze nakon poraza od Osijeka (1:2) u prošlom kolu te se sada protiv "Farmaceuta" žele vratiti na pobjedničke staze i zadržati priključak za prvoplasiranim Dinamom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je momčad sa samopouzdanjem, imaju par pobjeda u nizu te ne očekujem laganu utakmicu. Trebamo dosta gledati i na sebe. Nikada nije dobro izgubiti utakmicu, treba nakon toga znati reagirati. Trenirali smo dobro i vjerujem da imamo samopouzdanja vratiti se na pobjedničke staze", rekao je Dambrauskas pa otkrio da će utakmicu propustiti Lovre Kalinić i Kalik te se potom ponovno osvrnuo na susret s Osijekom:

"Trebamo biti samokritični. Primili smo dva gola, a samo Manchester City može primiti dva gola i vratiti se u utakmicu. Nažalost, mi nismo City. Trebamo puno bolje započeti utakmice kako se ne bi doveli u tu situaciju. Imali smo dobre prilike, skoro se i vratili u utakmicu. Rezultat je lako mogao biti drugačiji, ali iz toga trebamo učiti. Vjerujem kako ćemo u nedjelju biti pravi i započeti naš pobjednički niz.  Sezona je tek počela, ali svakako ne smijemo ovako lako poklanjati bodove. Svaku utakmicu trebamo početi dobro od prvog zvižduka i onda će i sam tijek utakmice biti drugačiji. Trebamo biti puno precizniji ispred gola i sveukupno strpljiviji. U nekim utakmicama imate samo dvije, tri prilike i njih morate iskoristiti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Omar Arnau/PIXSELL/

"Moj zadatak nije da gledam Slaven Belupo, nego da gledam svoju momčad te da utječem na njihovo samopouzdanje. Dobro smo trenirali i analizirali kroz ovaj tjedan i vjerujem kako ćemo u nedjelju biti pravi", poručio je Dambrauskas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo