U ČETVRTAK /

Rijeku čeka utakmica sezone: 'Ovo znači i previše za mene, ali prije svega za klub'

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Odluka u putniku u skupine Konferencijske lige pada u Stožicama

27.8.2024.
12:39
Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

Rijeku u četvrtak u Ljubljani protiv Olimpije igra uzvratnu utakmicu play-offa Konferencijske lige.

Image
KLUB BEZ MILOSTI /

Pobrao otkaz nakon samo 50-ak dana: Razlog je snimka iz poznatog lanca brze hrane

Image
KLUB BEZ MILOSTI /

Pobrao otkaz nakon samo 50-ak dana: Razlog je snimka iz poznatog lanca brze hrane

Nakon što je prva utakmica na Rujevici završila bez pobjednika 1-1, jasno je kako će odluka o putniku u skupine ovog natjecanja pasti u Stožicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon Osijeka smo radili samo regeneraciju, utorak će nam biti prvi trening u pripremi za četvrtak. Nekoliko puta smo pogledali domaću utakmicu protiv Olimpije, mislim da neće biti nekih iznenađenja. Spremit ćemo se kako bismo u četvrtak mogli dati sve od sebe, biti maksimalno koncentrirani i ostvarili veliki uspjeh plasmanom u grupnu fazu Konferencijske lige", rekao je trener Rijeke Radomir Đalović pa dodao:

"Gledajući njihove utakmice protiv Celja i dvije europske vidjeli smo da na domaćem terenu igraju agresivnije i malo više napadački. Drugačiji su, ali bit ćemo i mi drugačiji."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ova utakmica znači i previše za mene, ali prije svega za klub i za ove igrače koji imaju izuzetnu kvalitetu. Zbog njih i zbog kluba želim da naprave taj iskorak, da izbore Konferencijsku ligu i da igraju utakmice protiv velikih klubova kako bi na najvećoj sceni još jednom pokazali svoju kvalitetu", zaključio je Đalović.

Dvoboj je najavio i igrač Toni Fruk.

"Pred nama je utakmica sezone. Prošli četvrtak smo pokazali da smo bolja momčad, svi u to vjerujemo. Prednost Olimpije je domaći travnjak i domaćinska atmosfera, ali na kraju odlučuje ono što će pokazati 11 igrača na terenu", rekao je Fruk pa nastavio:

"Glupo je govoriti o motivaciji ili o tome tko ima veću želju. Mislim da će na kraju presuditi kvaliteta. Mi moramo u zadnjoj trećini donositi bolje odluke kako bismo riješili i problem drugog pogotka. Ako u tome uspijemo neće biti problema."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mogu reći da se dobro osjećam, nemam nikakvih problema nakon one ozljede zgloba na pripremama. Vjerujem da ću sve više moći pomagati momčadi kako utakmice budu odmicale. S dobrom igrom iskaču pojedinci, a ja vjerujem da će uz dobru igru i moje brojke rasti", zaključio je Fruk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo