DALIĆU JE BOLJE DA NE GLEDA OVO: / Vida odigrao jednu od najgorih utakmica u karijeri, skrivio je dva tragikomična pogotka

Image
Foto: Profimedia

Besiktas je tako ostao drugi sa 44 boda, jednim manje od vodećeg Fenerbahcea

31.1.2021.
22:38
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativac Domagoj Vida odigrao je čitav susret za Besiktas koji je u susretu 22. kola turskog prvenstva izgubio na svom terenu od Trabzonspora sa 1-2 (1-1) i tako propustio vratiti se na čelo ljestvice.

Besiktas je poveo golom Aboubakara (29), no u završnici prvog dijela Javi Montero (44-ag) je autogolom poentirao, da bi u nastavku tri boda gostima osigurao Vitor Hugo (63).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Domagoj Vida of Besiktas and Goalkeeper Ugurcan Cakir of Trabzonspor during the Turkish Super league football match between Besiktas and Trabzonspor at Vodafone Park in Istanbul , Turkey on January 31 , 2021.,Image: 587653016, License: Rights-managed, Restrictions: NOT AVAILABLE FOR PUBLICATION IN TURKEY., Model Release: no

Inače, Vida je bio krivac za oba gola Trabzonspora. Prvo je Vida odbio loptu na nogu Montera koji je zatim poslao loptu u svoju mrežu, a zatim je umjesto da ispuca loptu prilikom lošeg ubacivanja u peterac, kod drugog gola, samo proslijedio na Hugoa koji zabija za konačni rezultat.

Besiktas je tako ostao drugi sa 44 boda, jednim manje od vodećeg Fenerbahcea, dok je Trabzonspor skočio na peto mjesto sa 36 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike