IZBORNIK POJASNIO / Dalića pitali je li Livaja u prednosti jer se igra na Poljudu: Njegov odgovor je sjajan

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Novinari su ga na konferenciji pitali tko će popuniti tri upitne pozicije te ima li Livaja prednost pred drugim napadačima jer se igra na Poljudu

24.3.2023.
19:53
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija u subotu 25. ožujka s početkom u 20.45 igra protiv Walesa svoju prvu utakmicu nakon osvajanja bronce na SP-u u Kataru.

Izbornik Zlatko Dalić je minimalno izmijenio momčad u odnosu na Mundijal, a pred susret s Walesom je zajedno s kapetanom Lukom Modrićem najavio početak kvalifikacija za EURO 2024.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik je napravio minimalne promjene u odnosu na SP, a i dalje postoje dvojbe oko pozicija desnog krila, partnera Jošku Gvardiolu te prve špice.

Novinari su ga na konferenciji pitali tko će popuniti tri upitne pozicije te ima li Livaja prednost pred drugim napadačima jer se igra na Poljudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Na tom desnom krilu igralo je nekoliko igrača. Tko god igrao, Majer, Pašalić, Vlašić ili Krama, bilo je dobro. Što god napravimo, nećemo pogriješiti. Moramo doći u završnicu više puta pa nam treba igrač na toj poziciji koji će ući u 16 metara. Livaja neće igrati samo zato jer se igra na Poljudu, igrat će jer je to zaslužio', poentirao je sa stilom izbornik Zlatko Dalić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo