NOVI TRETMAN / Dalić uzrokovao dodatne probleme Jakiroviću: Petković ponovno u Beogradu?

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Iako je prije utakmice rekao kako neće riskirati s njim i Juranovićem, Petković je imao veliku želju igrati.

15.10.2023.
10:08
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska od 20.45 u sklopu osmog kola kvalifikacija za odlazak na Euro gostuje kod Walesa. Izabranici Zlatka Dalića pobjedom bi mogli praktički osigurati nastup u Njemačkoj iduće ljeto, ali bi porazom itekako mogli zakomplicirati situaciju.

Image
U SVOM STILU /

Piksi otkrio 'krivca' za novi poraz: 'Imate dane kada lopta neće u gol'

Image
U SVOM STILU /

Piksi otkrio 'krivca' za novi poraz: 'Imate dane kada lopta neće u gol'

Vatreni su u četvrtak šokantno poraženi 0:1 od Turske u Osijeku, a budući da je momčad bila bezidejna i jalova, Dalić je odlučio riskirati i za zadnjih pola sata uvesti načetog ozljedom Brunu Petkovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Voyo donosi borilačke spektakle svakog mjeseca. 4.studeni - FNC 13 - Beograd. Prosinac - FNC 14 - Sarajevo. Svaki mjesec BKFC event na Voyo.

Image

Iako je dan prije utakmice rekao kako neće riskirati s njim i s Josipom Juranovićem, Petković je imao veliku želju igrati, ali se Dalić nakon utakmice pokajao što ga je uveo u igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da ću pustiti Petkovića da ide kući. Nije spreman. Poštujem njegovu želju, iznenadio me i svaka mu čast. Bespotrebno ga trošim, nema smisla. Žao mi je što sam ga uopće uveo", rekao je izbornik o Dinamovom napadaču.

Petković opet otišao u Beograd?

Međutim, Petković navodno nije uopće otišao u Zagreb već se odmah zaputio u Beograd kod poznate liječnice Marijane Kovačević kod koje je bio i prije reprezentativnog okupljanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kovačević je liječila Petkovića tjedan dana prije okupljanja reprezentativaca u Zagrebu, ali mu očito nije dovoljno pomogla stoga se napadač odlučio na još jedan posjet.

Ozljeda Petkovića je loša vijest i za trenera Dinama Sergeja Jakirovića. Klub se nalazi u rezultatskoj krizi zbog loših posljednjih nekoliko rezultata, a od posljednje četiri utakmice Plavih Petković je igrao samo 43 minute na Poljudu, kada je također bio ozlijeđen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo