IMAT ĆE VRLO ODGOVORAN POSAO / Dalić i stožer održali sastanak s novim šefom HNS-a. Reprezentaciji se priključio još jedan legendarni Vatreni

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Glavne teme razgovora ticale su se predstojećih rujanskih aktivnosti A reprezentacije

4.8.2021.
17:38
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

U prostorijama Hrvatskog nogometnog saveza održan je radni sastanak novoizabranog predsjednika Marijana Kustića s izbornikom A reprezentacije, Zlatkom Dalićem, tehničkim direktorom A i U-21 reprezentacije, Stipom Pletikosom i Dalićevim pomoćnicima Vedranom Ćorlukom i Ivicom Olićem.

Poslije službenog upoznavanja s tehničkim direktorom Stipom Pletikosom, glavne teme razgovora ticale su se predstojećih rujanskih aktivnosti A reprezentacije, koju očekuje nastavak kvalifikacijskog ciklusa za Svjetsko prvenstvo u Kataru i važne utakmice protiv Rusije, Slovačke i Slovenije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

'Čast je biti ovdje'

“Još jednom čestitam Stipi na novoj funkciji, ima našu punu podršku, baš kao i reprezentacija uoči važnih rujanskih utakmica. Hrvatski nogometni savez će, kao i uvijek, reprezentaciji osigurati maksimalne uvjete, a uvjeren sam da će momčad jednako tako pružiti maksimum na terenu i napraviti sve kako bismo bili još korak bliže Kataru”, rekao je predsjednik HNS-a, Marijan Kustić.

"Velika je čast i zadovoljstvo opet biti dio hrvatske A reprezentacije, zahvaljujem čelnicima HNS-a na čelu s Marijanom Kustićem na ukazanom povjerenju, nastojat ću svojim znanjem i iskustvom pomoći momčadi zadržati visoke standarde. Radujem se novim izazovima, suradnji s izbornicima Zlatkom Dalićem i Igorom Bišćanom, vjerujem da ćemo zajedničkim snagama ostvariti zacrtane ciljeve", poručio je Stipe Pletikosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo