EKSPRESNO / Dalić aktivirao pretpozive i pozvao zamjene za Baturinu i Šutala

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Hrvatsku 23. i 26. ožujka u Egiptu očekuju dvije prijateljske utakmice na ACUD Cupu u sklopu priprema za nadolazeće Europsko prvenstvo u Njemačkoj

18.3.2024.
15:02
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija u ožujku će nastupiti na međunarodnom ACUD Cupu u Kairu, gdje će prvo u polufinalu 23. ožujka odmjeriti snage s Tunisom, a reprezentativno će okupljanje zbog ozljeda propustiti branič Ajaxa Josip Šutaloi vezni igrač Dinama Martin Baturina, objavio je HNS na službenoj stranici.

Image
VELIKI PEH /

Baturina propušta okupljanje Hrvatske, novi problem za Dalića

Image
VELIKI PEH /

Baturina propušta okupljanje Hrvatske, novi problem za Dalića

Izbornik Vatrenih Zlatko Dalić odlučio je stoga aktivirati pretpozive braniču Lyona Duji Ćaleta-Caru i ofenzivcu Rijeke Marcu Pašaliću, koji će se priključiti reprezentativnim suigračima te kandidirati za dvoboje u Egiptu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatsku 23. i 26. ožujka u Egiptu očekuju dvije prijateljske utakmice na ACUD Cupu u sklopu priprema za nadolazeće Europsko prvenstvo u Njemačkoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Turnir se prvotno trebao igrati u Abu Dhabiju, međutim preseljen je u Egipat. "Vatreni" će svoj polufinalni ogled protiv Tunisa odigrati 23. ožujka (umjesto najavljenog 22. ožujka) na stadionu Air Defense s početkom u 22:00 sata (21.00 po hrvatskom vremenu). Prvo polufinale, između Egipta i Novog Zelanda, bit će odigrano 22. ožujka u 22 sata na novom stadionu u administrativnom središtu Kaira.

Pomaknuta je i utakmica za treće mjesto, koja je sada na rasporedu 26. ožujka u 22:00 po lokalnom vremenu na stadionu Cairo International, a istoga dana i u isto vrijeme bit će odigrano finale na novom stadionu u administrativnom središtu Kaira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo