Manchester slavi: Stize pravi nasljednik Alexa Fergusona!

Prema pisanju engleskog tabloida Daily Maila, nizozemski strucnjak Louis van Gaal sljedeci ce tjedan biti sluzbeno imenovan novim menadzerom Manchester Uniteda.

1.5.2014.
19:44
VOYO logo

Aktualni izbornik nizozemske reprezentacije u vecini otockih medija figurira kao glavni kandidat za nasljednika smijenjenog Davida Moyesa. Daily Mail tvrdi da je dogovor postignut i da ce 62-godisnji Van Gaal biti potvrden za novog trenera nakon posljednje Unitedove ovosezonske domace utakmice, u utorak protiv Hull Cityja.

Van Gaal bi trebao preuzeti kormilo nakon povratka sa Svjetskog prvenstva u Brazilu, a u klubu se nadaju da ce imati dovoljno vremena za prijeko potrebnu kupovinu novih igraca. Spomenuti tabloid tvrdi da ce Nizozemac sa sobom dovesti i novi strucni stozer, ukljucujuci i aktualnog pomocnika u reprezentaciji Patricka Kluiverta. Nije poznato hoce li za asistenta ipak uzeti i nekoga iz ''generacije '92'' koja trenutno vodi momcad. Podsjetimo, privremeni menadzer je Ryan Giggs, a njegovi su pomocnici Paul Scholes, Nicky Butt i Phil Neville.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/inhLp3FQdZY

Vjerojatni dolazak na Old Trafford bit ce Van Gaalu prvi posao u Engleskoj. Ranije je radio u Ajaxu, Barceloni, AZ-u i Bayernu, a trenutno odraduje drugi mandat na klupi nizozemske reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napadac Manchester Uniteda Wayne Rooney ozlijedio se u cetvrtak navecer na treningu. Odsepao je s travnjaka i odmah je upucen na pretrage u bolnicu.

Zasad nije poznato o kakvoj se ozljedi radi i je li eventualno povezana s ozljedom kosti u stopalu koju je 28-godisnji napadac zadobio u prvoj utakmici cetvrtfinala Lige prvaka protiv Bayerna. Igrao je nakon toga Rooney pod injekcijama, ali ozljeda nije bila u potpunosti zalijecena.

Hoce li novi problem i na koliko dugo izbaciti Rooneyja s travnjaka, vjerojatno ce se znati tijekom petka. No, postoji li ikakav rizik, malo je vjerojatno da ce ga privremeni menadzer Uniteda Ryan Giggs gurati u vatru u posljednje tri utakmice Premierlige, posebno zato sto je pred vratima Svjetsko prvenstvo, a Rooneyjev bi izostanak bio tezak udarac za engleske ambicije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo