Je li to moguce: Pogledajte koliko se Hrvata ocekuje u dalekom Brazilu

Hrvatska nogometna reprezentacija ce u Brazilu imati zaista brojnu podrsku ako se uzme u obzir udaljenost Brazila i skupoca putovanja u Juznu Ameriku.

22.5.2014.
10:18
VOYO logo

Prema pisanju Sportskih novosti hrvatski navijaci ce nastaviti sa svojom standardno dobrom brojkom na gostovanjima.

"Hrvatski sektor ima 4.148 mjesta, tu nije bilo nikakvih promjena. Medutim, mislim da su Hrvati nabavili jos oko tisucu ulaznica koje su distribuirali FIFA-ini sponzori i njihovi partneri u nasoj zemlji i Europi. Radi se o kartama koje su dijeljene kroz nagradne igre ili su ih otkupile neke firme. Isto tako javljaju mi se, primjerice Hrvati iz Amerike, koji su i prije zdrijeba u slobodnoj prodaji kupili karte za otvaranje premda nisu znali da ce igrati Hrvatska sto im se na kraju super poklopilo. Kad se sve zbroji na stadionu u Sao Paulu bit ce izmedu 5 i pol i 6 tisuca hrvatskih navijaca", objasnjava Martinac. //www.youtube.com/embed/_nUVjWuOOWs

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na drugom susretu s Kamerunom u dzungli Amazone procjenjuje se kako bi se moglo pojaviti oko 1500 Hrvata, dok ce ih na dvoboju s Meksikom u Recipeu opet biti vise...

"Vjerujem da ce Kovacevu momcad s Meksikom bodriti 3.500 ljudi. I za tu utakmicu je hrvatski sektor skoro rasprodan, ali kako smo naknadno trazili dodatne ulaznice, sto nam je za Meksiko odobreno a za Brazil nije, u savezu imamo jos nekoliko desetaka karata za dvoboj u Recipeu. No, i one ce biti prodane", kontatirao je Martinac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za one koji nemogu u Brazil dobra prigoda da osjete navijacko raspolozenje bit ce javna gledanja susreta na trgovima sirom zemlje. Najveca fan zona bit ce napravljena na Trgu bana Jelacica u Zagrebu.

//www.youtube.com/embed/gd-0IZXtGZU

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo