ČVRSTA RUKA HRVATSKOG TRENERA: / Tudor bez milosti otpisao najveću zvijezdu Galatasaraya

Image

Hrvatski trener Igor Tudor dobio je povjerenje klupskih čelnika u novoj sezoni, iako je Galatasaray imao razočaravajuću sezonu koju je okončao na četvrtom mjestu turske SuperLige.

14.6.2017.
12:04
VOYO logo

Ohrabren tom podrškom, Tudor se odlučio zahvaliti najvećoj zvijezdi kluba. Jasno je Wesleyu Sneijderu, koji je u protekle tri sezone bio najbolji igrač Galatasaraya poručio da više ne računa na njega.

'U mojem sustavu nema mjesta za desetku'

"U mojem sistemu igre nema mjesta za 'desetku'. Sneijder u postavi ujedno je i fizički nedostatak za momčad. U svakom slučaju bolje mu je da ode jer ako ostane, u Galatasarayu neće igrati nogomet", više nego jasan bio je Tudor u izjavi za list Fanatik koju su prenijeli turski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sneijder bi nakon Turske, gdje je u dresu Galatasaraya proveo četiri godine, mogao završiti u španjolskoj Primeri gdje ga zovu Valencia i Sevilla ili pak u Rusiji, u Zenitu bi ga rado vidio talijanski trener Roberto Mancini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošlog vikenda bio je strijelac u pobjedi Nizozemske protiv Luksemburga i postao igrač s najviše nastupa u dresu "oranja" sa 131 odigranom utakmicom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo