CVITANOVIĆ UZ ISPRIKU NAKON 'SEDMICE' ODASLAO I PRIJETNJU: / Istrin trener imenovao problem u svlačionici

Image
Foto: PIXSELL

'Stvarno je više dosta takvih stvari i takvog ponašanja ovdje u Istri'

5.5.2019.
10:34
PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Istre u subotu su primili sedam golova od suparnika u dresu Rijeke što dovoljno govori o tome u kakvom je raspoloženju trener prvoligaša iz Pule stao pred novinare. Prema navodima portala regionalexpress.hr uputio je ispriku navijačima kluba i rekao:

"0-7, da li se treba što više reći osim velike isprike navijačima Istre 1961 i građanima Pule, jer ovako nešto nisam ni u snu sanjao da se može dogoditi, veliku sramotu nosim već sad u sebi, i jako mi je teško pričati o nečem višem, o utakmici samoj, mislim da se nema što previše trošiti vrijeme."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
RIJEKA OPET POSTIGLA 7 GOLOVA: /

Cvitanovićeva momčad utakmicu završila pune mreže

Image
RIJEKA OPET POSTIGLA 7 GOLOVA: /

Cvitanovićeva momčad utakmicu završila pune mreže

Problemi

"Mi smo sada u svlačionici imali razgovor i ja sam otvoreno rekao, ako je četvrti trener problem sezone, neka dođe peti. Ali prije svega se svaki od igrača treba pogledati doma u ogledalo, jer očito nisu kritični sami prema sebi. Nakon dvije utakmice koje smo dobro odigrali protiv Osijeka i Lokomotive, ovako našto doživjeti sada, nisam ni u snu sanjao", kazao je Cvitanović koji je objasnio i zašto nije računao na Ndija u ovoj utakmici.

"Ndi, kao i ostali takvi igrači, i oni koji su otpisani, radi konstantno probleme. Znači, on kad vidi da nije u prvih jedanaest odmah ga nešto boli, a do tada ga nikad ništa ne boli. Ja sam više završio s time i to ću presjeći, stvarno je više dosta takvih stvari i takvog ponašanja ovdje u Istri, a i mislim da su ovi neki naši potezi pokazali da smo stali tome na kraj."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo