o napadu / Cvitanović: 'Moj privatni život je čist, živim za nogomet i želim samo biti trener, ako mi to žele oduzeti, nek' me upucaju pištoljem'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

'Želim biti trener, samo to, trener koji će se baviti momčadi, igračima... Cilj mi je da budemo prvaci'

21.9.2017.
13:04
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Trener Dinama Mario Cvitanović od 13 sati na Maksimiru obratio se javnosti vezano za napad koji je sinoć doživio ispred svog stana.

Po povratku u svoj dom nakon pobjede Dinama 6-0 nad Imbriovcem u 1/16 finala Hrvatskog kupa, Cvitanovića su dvojica maskiranih napadača pretukla palicama. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hvala svim prijateljima koji su mi se javili i zaželjeli mi što brži oporavak. Hvala i svim nogometnim djelatnicima, trenerima, kolegama, koji su uključeni u hrvatski nogomet i šire koji mi daju apsolutnu i jedinstvenu podršku. To znači da sam kao trener na dobrom putu", rekao je u uvodu Cvitanović. 

"Želim biti trener, samo to, trener koji će se baviti momčadi, igračima... Cilj mi je da budemo prvaci, da igramo što bolje, da pobjeđujemo. Moj privatni život je čist, bez mrlje. Školovao sam se za nogomet, živim za nogomet i to mi ne mogu oduzeti. Želim biti nogometni trener, samo to. Ako mi to netko želi oduzeti, neka izvadi pištolj i puca u mene", dodao je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Direktor sigurnosti Krešimir Antolić naglasio je da je situacija izvanredna.

"Zahvaljujem na hrabrosti našem treneru jer je dolaskom na posao pokazao da voli svoj klub, da voli Dinamo. Osuđujem napad. Brutalno je, mučki i kukavički napadnut ispred svog stana . Napala ga dva retardirana idiota. Nema dileme da će PU zagrebačka riješiti slučaj. Ako budu htjeli. Država ne čini dovoljno protiv nasilja", naglasio je Antolić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo