ČUVENI VRATAR OPORAVIO SE KORONAVIRUSA: / Legenda koju Hrvati dobro pamte izjavom o lijeku izazvala pomutnju

Image
Foto: FRANCK FIFE / AFP / Profimedia

Bivši vratar Antalije, Fenerbahčea, Barcelone i Bešiktaša oporavio se od opake bolesti

15.4.2020.
14:42
FRANCK FIFE / AFP / Profimedia
VOYO logo

Čuveni vratar Rustu Recber, rekorder po broju utakmica za nogometnu reprezentaciju Turske, oporavio se od koronavirusa. On je krajem prošlog mjeseca primljen u bolnici u vrlo teškom stanju i bio je na respiratoru.

“Pobijedio sam u najvećoj utakmici života. Bio je to vrlo težak i dug proces za mene. Za ovaj virus postoji lijek koji je implementiralo naše Ministarstvo zdravlja. Liječnici su ovu metodu intenzivno primjenjivali deset dana i uložili puno truda u nju”, kazao je za madridski As vjerojatno se nespretno izrazivši te je za pretpostaviti da je mislio na protokol liječenja onih sa simpotima zaraze koronavirusom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Podrška mojih najmilijih u ovom procesu bila je fantastična. Sve je to bilo od velikog značaja i bilo je lakše vjerovati da ću iz ove borbe izaći kao pobjednik. Na kraju smo svi veoma sretni i to je najvažnije", rekao je Recber.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski navijači ovog vratara posebno pamte po kobnoj 2008. godini, kada je u četvrtfinalu Europskog prvenstva obranio jedanaesterac Mladenu Petriću i sudjelovao u izbacivanju Vatrenih u velikoj nogometnoj drami.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo