ČUVENI ŠKOT SASUO PALJBU PO KOVAČIĆU: / Pronašao mu veliku manu zbog koje se ne može načuditi zašto ga Lampard i dalje forsira

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Očito nije veliki fan hrvatskog reprezentativca

19.7.2020.
15:31
Profimedia
VOYO logo

Legenda Liverpoola Graeme Souness napao je Franka Lamparda u novoj kolumni za Times i to zbog toga što i dalje u početnoj postavi forsira MateaKovačića i Jorginha.

“Možda nešto propuštam, ali zašto Lampard, jedan od najubojitijih veznjaka i povijesti Premier lige i dalje u veznom redu drži Jorginha i Kovačića. Kovačić je ove sezone u 29 nastupa dao samo jedan gol, a Jorginho četiri, tri od toga s bijele točke. Barkley je dao jedan u 20, a Kante tri u 22 nastupa i pitate se kako je Chelsea treći. Prošle sezone taj je kvartet postigao devet golova u ukupno 132 nastupa u prvenstvu”, poručio je i nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Mateo Kovacic celebrates his goal with Tammy Abraham of Chelsea FC during the match Valencia CF v Chelsea FC of UEFA Champions League, 2019/2020 season, date 5. Mestalla Stadium. Barcelona, Spain, 27 Nov 2019.,Image: 485178283, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights Except Japan, Spain, France and The Netherlands ***, Model Release: no

"Volio bih igrati protiv Jorginha i Kovačića. Dobro čuvaju loptu i sjajno sve vide, ali to je daleko od dovoljnog. Ne bih se trebao brinuti da će mi netko od njih dvojice utrčati iza leđa jer oni nikad ne napadaju. Nemojte mi samo reći da su oni povučeni veznjaci, jer svatko tko igra u veznom redu trebao bi znati šutirati i zabijati i koristit te vještine cijelo vrijeme”, rekao je legendarni Škot.

“Nogometaši koji su sretni ulogom u dubini veznog reda povlače se u zonu komfora, a to je izdaja njih kao veznjaka. Nije da puno pomažu obrani jer je Chelsea primio 49 golova u 36 utakmica. Deset momčadi ih je primilo manje”, završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo