ČUVENI PELE OGLASIO SE NAKON ŠTO JE MESSI IZJEDNAČIO NJEGOV GOLGETERSKI REKORD: / 'Priče poput naše, nažalost su rijetkost u nogometu...'

Image
Foto: Profimedia

Brazilac toliko ih je postigao u dresu Santosa

20.12.2020.
8:36
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Barcelone nisu uspjeli doći do pobjede na svom stadionu u dvoboju 14. kola španjolskog prvenstva u kojem su odigrali s Valencijom 2-2 (1-1).

Gosti su poveli u 29. minuti pogotkom Diakhabyja, a u zadnjim trenucima prvog dijela izjednačio je LeoMessi. Vratar Valencije Domenech obranio je Argentinčev udarac s bijele točke, ali je Messi prvi došao do odbijene lopte i glavom ju poslao u mrežu. Barcelona je povela u 52. minuti pogotkom Arauja, ali Valenciji je bod donio Maxi Gomez golom za 2-2 u 69. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve u dresu jednog kluba

Messi se svojim 643. pogotkom za Barcelonu izjednačio s Peleom po broju postignutih golova u dresu jednog kluba. Čuveni Brazilac toliko ih je postigao u dresu Santosa za koji je igrač od 1956. do 1974. Nakon što je Argentinac ušao u njegovo društvo poslao mu je poruku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad je tvoje srce puno ljubavi, teško je promijeniti put. Baš kao i ti, znam kako je nositi isti dres svaki dan. Kao i ti, znam da nijedno mjesto nije tako dobro kao ono u kojem se osjećaš kao kod kuće. Čestitam na povijesnom rekordu, Lionel. Ali iznad svega, čestitam na prekrasnoj karijeri u Barceloni. Priče poput naše, da volimo momčad toliko dugo, nažalost su rijetkost u nogometu. Divim ti se", napisao je Pele.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo