CURE DETALJI: / Neymar i Cavani umalo se potukli u svlačionici! Otkrivena prava istina o sukobu zvijezda

Image
Foto: AFP/Screenshot

Pojavili su se novi detalji nedjeljnog sukoba zvijezda PSG-a Cavanija i Neymara za vrijeme derbija 6. kola prve francuske nogometne lige protiv Lyona na Parku prinčeva (pobjeda domaćina 2-0).

19.9.2017.
11:38
AFP/Screenshot
VOYO logo

Naime, čitav nogometni svijet bruji o nevoljama u "raju" PSG-a. Cavani i Neymar sukobili su se oko izvođenja slobodnjaka, a riješio ga je Neymarov prijatelj Dani Alves koji je zaklonio loptu od Cavanija i tako omogućio sunarodnjaku da puca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U PARIŠKOM RAJU NASTAJE PAKAO: Ovaj potez najskupljeg nogometaša svijeta dokaz je poremećenih odnosa među zvijezdama

"Uzeo sam loptu jer sam htio izvesti slobodan udarac, ali Neymar mi ju je uzeo iz ruku", nakon utakmice je "objasnio" Dani Alves. Naravno, nitko mu ne vjeruje. Svi znaju kako je to bila samo izjava za javnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadalje, novi sukob je izbio pri vodstvu PSG-a 1-0, kad je Mbappe izborio penal. Cavani je odmah dotrčao uzeti loptu kako mu Neymar ne bi i ovo ukrao, što je ovaj želio. Brazilac je i ovdje izborio pobjedu jer Urugvajčev udarac iz jedanaesterca obranio je Lyonov golman u 80. minuti susreta.

[VIDEO] NEVOLJE U RAJU: Zvijezde PSG-a umalo se potukle oko slobodnog udarca pred očima čitavog svijeta

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sad su procurili novi detalji sukoba. Ugledni francuski L'Equipe otkriva kako se sukob nastavio u svlačionici. Cavani je, navodno, tamo napao Neymara zato što mu je ukrao slobodnjak i isto pokušao napraviti s penalom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neymar nije htio popustiti, a da svađa ne preraste u tučnjavu, zaslužan je Thiago Silva koji je u zadnji tren navodno rastavio suigrače. Neymar je odgovorio Cavaniju na način da ga je prestao pratiti na Instagramu. L'Equipe navodi i kako je situaciju u svlačionici vidjelo nekoliko svjedoka.

PSG-u se tako osvećuje što je momčad prekrcao zvijezdama. Sukob dviju najvećih mogao se očekivati. Jer Neymar koji je transferom iz Barcelone za 222 milijuna eura postao najskuplji nogometaš u povijesti, sada očekuje da je on glavni. Da je on prva violina momčadi...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cavani je, pak, prošle sezone za PSG zabio 49 golova u 50 utakmica, a u prvih pet prvenstvenih ove sezone čak sedam i logično je da se kao starosjedilac s ovakvom statistikom smatra gazdom ispred pet godina mlađe nove zvijezde. Isto tako, madridski As piše, pozivajući se na dobro obaviještene francuske medije, kako se iza svega krije novac, odnosno bonus od milijun eura. Cavani u ugovoru ima klauzulu po kojoj mu titula najboljeg strijelca lige donosi milijun eura više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo