Veliki udarac za miljenika BBB: Ostao bez kapetanske trake!

Cufre je kod predsjednika Atlasa tražio da promijeni trenera. Odmah je izbačen iz momčadi, sutradan vraćen u nju, no više nije kapetan.

25.9.2013.
16:47
VOYO logo

Bivši Dinamovac i miljenik BBB-a Leandro Cufre (35) našao se u prilično atipičnoj situaciji za nekoga njegovog renomea. U svom novom klubu, meksičkom Atlasu, tražio je kod predsjednika da smijeni trenera jer su nakon 11. kola prvenstva bez pobjede te su na 16. mjestu od 18 klubova!

On ga nije poslušao nego ga je suspendirao i najavio mu raskidu suradnje. Sljedeći dan situacija se malo smirila, Cufre je vraćen u momčad, a šef kluba poslao je pomirljive poruke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I Leandro i svi mi koji radimo u klubu smo razgovarali o mnogim temama i odlučili da je najbolje da okrenemo novu stranicu i prionemo poslu. Napravio je što je napravio, ali samo za dobrobit momčadi", rekao je predsjednik Eugenio Ruiz Orozco.

Iako je prošao bez težih sankcija, Cufre je ostao bez kapetanske vrpce, no poručio je kako je uz obostranu volju sve razjašnjeno te kako nastavljaju dalje. Trener Omar Asad također je mirno podnio Cufreov eksces.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svaki odnos ima uspone i padove, Leandro je svjetsko ime, ozbiljni smo ljudi i ovo je samo manja prepreka", miroljubivo će Asad. Iznenadio je ovaj Cufreov potez jer je Argentinac oduvijek bio poznat po uglađenosti, a u karijeri nikad nije imao ekscesa. Primjerice, u Maksimiru zbog srčanosti i poštovanja prema navijačima su ga BBB-i odmah zavoljeli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo