ČUDESNO DOSTIGNUĆE ZA VATRENOG: / Pašalić ušao među hrvatsku elitu u Serie A. Zanimljivo, tamo su svi hajdukovci

Image
Foto: Profimedia

Pašalić je postigao prvi gol na utakmici već u drugoj minuti

15.7.2020.
8:13
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Atalante slavili su 33. kolu talijanske Serie A kod kuće protiv Brescije s 6:2, a tri je gola zabio hrvatski reprezentativac Mario Pašalić.

Pašalić je postigao prvi gol na utakmici već u 2. minuti, a u 56. minuti je zabio i po drugi puta na dodavanje Malinovskog. Samo dvije minute kasnije Pašalić dolazi do "hat-tricka" i ukupno devet golova za momčad iz Bergama ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, Pašalić je ovim "hat-trickom" ušao među elitu kada su u pitanju hrvatski nogometaši u Serie A. Postao je četvrti Hrvat koji je zabio "hat-trick" u jednoj od najjačih liga na svijetu, talijanskoj Serie A. Još zanimljivije je to što su sva četvorica bivši igrači Hajduka.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Croatian midfielder Mario Pasalic of Atalanta celebrates after scoring his third goal to give the side a 6-1 lead during the Serie A match at Gewiss Stadium, Bergamo. Picture date: 14th July 2020. Picture credit should read: Jonathan Moscrop/Sportimage via PA Images,Image: 543011381, License: Rights-managed, Restrictions: RESTRICTIONS: Use subject to restrictions. Editorial use only. Book and magazine sales permitted providing not solely devoted to any one team / player / match. No commercial use. Call +44 (0)1158 447447 for further information., Model Release: no

Prvi je Alen Bokšić koji je svoj "hat-trick" zabio u 7:1 pobjedi nad Foggijom 1995. godine. Dvadeset godina kasnije to je uspjelo Nikoli Kaliniću u dresu Fiorentine i to u senzacionalnoj utakmici protiv Intera kada je momčad iz Firence slavila s 4:1. Posljednji prije Pašalića bio je Ivan Perišić koji je tri gola zabio Chievu u domaćoj 5:0 pobjedi Intera 2017. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo