LIDERI PRVENSTVA / Čudesni Bellingham predvodio preokret Reala: Modrić opet ušao s klupe, neće biti zadovoljan minutažom

Image
Foto: Profimedia

Nogometaši Real Madrida upisali su drugu pobjedu u isto toliko utakmica ove sezone u Španjolskoj

19.8.2023.
21:49
Profimedia
VOYO logo

Jude Bellingham , ovoljetno pojačanje madridskog Reala, bio je najzaslužniji za pobjedu madridskog kluba na gostovanju kod Almerije u 2. kolu španjolskog prvenstva, jer je u slavlju 3-1 postigao prva dva pogotka i bio dodavač kod trećeg.

Image
NOVI PORAZ /

Ćaleti-Caru 90 minuta u potopu Lyona: Velikan tone sve dublje, nula bodova i gol razlika -4

Image
NOVI PORAZ /

Ćaleti-Caru 90 minuta u potopu Lyona: Velikan tone sve dublje, nula bodova i gol razlika -4

Almeria je povela u 3. minuti, kad je gostujućeg vratara Lunina svladao Sergio Arribas. No, tada na scenu stupa 20-godišnji engleski reprezentativac. Prvo u 19. minuti dolazi do jedne odbijene lopte u kaznenom prostoru i svladava Luisa Maximiana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real je u prvom poluvremenu još jednom poslao loptu u mrežu u sučevom dodatku, ali je Kroosov pogodak poništen zbog prekršaja koji mu je prethodio. Nijemac je u 60. minuti bio asistent, a drugi pogodak postigao je Jude Bellingham. U 73. minuti je Englez pronašao Viniciusa Juniora na rubu kaznenog prostora, a Brazilac je preciznim udarcem pogodio za 3-1.

Luka Modrić nije bio u početnoj postavi Reala, a ušao je u 72. minuti zamijenivši Rodryga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real je ovom pobjedom postao druga momčad s maksimalnim učinkom u prva dva kola, a zbog bolje gol-razlike je potisnuo Valenciju na drugo mjesto. Almeria je bez bodova i s gol-razlikom 1-5 ostala na samom dnu ljestvice.

U prvoj utakmici subotnjeg programa nogometaši Real Sociedada i Celte Vigo odigrali su 1-1 u San Sebastianu. Domaća momčad je povela u 22. minuti, a strijelac je bio Ander Barrenetxea. Kad se činilo da će baskijska momčad doći do prve pobjede u novoj sezoni, Oscar Mingueza je u četvrtoj minuti sučevog dodatka pogodio za konačnih 1-1 i donio prvi bod Celti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC 12 iz pulske Arene ekskluzivno ćete 2. rujna moći gledati na streaming platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo