Puno nepoznanica / Čudan slučaj pogibije nekadašnjeg igrača Ajaxa: Liječnici mu morali amputirati nogu no nisu ga uspjeli spasiti

Image
Foto: Profimedia.hr

U seniorskom nogometu je ubilježio 207 službenih utakmica te zabio 26 pogodaka. Najdublji trag je ostavio u Ludogorecu za koji je nastupao između 2015. i 2020. te je bio neizostavan član prve ekipe

10.5.2022.
19:56
Profimedia.hr
VOYO logo

Nekadašnji nogometaš amsterdamskog Ajaxa i Ludogoreca, Jody Lukoki preminuo je u ponedjeljak no tada medijima nije bio poznat uzrok njegove smrti no danas su u javnost iscurili neki detalji koji bacaju čudno svjetlo na cijeli slučaj.

Lukoki je prema navodima Paroola zaradio na obiteljskom okupljanju u Almeru nakon čega je 29-godišnji nogometaš dovezen u bolnicu s ozljedama opasnim po život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što je uzrokovalo ozljede nije ni sada poznato no zna se da su liječnici pokušavajući mu spasiti život bili prinuđeni amputirati nogu. Taj zahvat se zakomplicirao, a naknadno pao u komu i uslijed srčanog zastoja preminuo. Policija je uključena u slučaj no još su uvijek škrti s detaljima slučaja, jer je istraga u tijeku.

Image
užas /

Ajaxovi navijači zapalili stadion na derbiju

Image
užas /

Ajaxovi navijači zapalili stadion na derbiju

Inače, Jody Lukoki je kongoanski krilni napadač koji je s amsterdamskim Ajaxom osvojio tri naslova prvaka Nizozemske, a kasnije je nastupao za Zwolle, Ludogorec, Malatyaspor i Cambuur te Twente koji mu je bio i posljednji klub u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U seniorskom nogometu je ubilježio 207 službenih utakmica te zabio 26 pogodaka. Najdublji trag je ostavio u Ludogorecu za koji je nastupao između 2015. i 2020. te je bio neizostavan član prve ekipe. Upisao je i tri nastupa za reprezentaciju DR Konga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo