CRYSTAL PALACE – LIVERPOOL 0-2: / Milner produljio svoje savršenstvo, Mane nezaustavljivim sprintom riješio utakmicu

Image
Foto: AFP

Milner je svojih zadnjih osam golova zabio iz sve redom jedanaesterca. Jedini je koji je to napravio u Premier ligi

20.8.2018.
23:06
AFP
VOYO logo

U posljednjoj utakmici 2. kola engleskog nogometnog prvenstva Liverpool je u ponedjeljak kao gost svladao Crystal Palace rezultatom 2-0 (1-0). Strijelac uvodnog gola bio je James Milner udarcem s bijele točke, a konačan rezultat postavio je Sadio Mane iz kontranapada u sudačkom produžetku utakmice.

Milner je nastavio biti 'dosadno' nepogrešiv kad su jedanaesterci u pitanju. Pogodio je 13 od 15 ukupno u Premier ligi, devet njih je došlo iz deset pokušaja za Liverpool, a precizan je bio i u posljednjih osam pokušaja. Jedini je igrač u povijesti engleske Premier lige koji je svojih osam vezanih golova postizao na ovaj način.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dalje bez Lovrena

S druge strane, Sadio Mane zabija i kada sprinta, hrva se sa suparnicima, zaobilazi suparničke vratare... Prvi je nogometaš u povijesti Liverpoola koji je Crystal Palaceu zabio na tri vezane prvenstvene utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren zbog ozljede nije konkurirao za nastup u momčadi Liverpoola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liverpool se ovom pobjedom pridružio Manchester Cityju, Chelseaju, Watfordu, Tottenham Hotspuru i Bournemouthu na vrhu ljestvice sa po maksimalnih šest bodova. Crystal Palace je deseti s tri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo