CRVENI VRAGOVI ŽELE MILANU UKRASTI PONAJVEĆEG TALENTA: / Smatraju ga idealnim rješenjem za njihove probleme

Image
Foto: AFP

Crveni vragovi aktivno traže pojačanje, a on ih im je posebno zanimljiv

10.3.2019.
15:25
AFP
VOYO logo

Manchester United prati Milanovog mladog desnog beka Davidea Calabriju jer u njemu vide zamjenu za Antonija Valenciju, veterana koji se nalazi na kraju karijere. Valencija će u kolovozu napuniti 34 godine, a United je zasad i više nego zadovoljan onime što su njihovu skauti prikupili o mladom Talijanu.

Everton je također zainteresiran za usluge ovog 21-godišnjaka koji je izdanak Milanove nogometne akademije. United je pobijedio PSG i uspio ih otjerati od Davida De Gee, oni sada love Jana Oblaka iz Atletico Madrida pa mogu svoje interese preusmjeriti na pojačavanje ostalih pozicija u ekipi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žele i Felixa

Prošlog ljeta na tu poziciju doveli su Dioga Dalota za kojeg je Jose Mourinho tvrdio da se pokazao kao netko tko bi u budućnosti mogao držati taj bok Crvenih vragova, ali Ole Gunnar Solsjaer i upravo očito nemaju isto mišljenje pa žele Calabriju.

Osim njega, United pokušava dobiti utrku s Liverpoolom i Juventusom za mladog Joao Felixa iz Benfice. Felixov agent, Jorge Mendes bio je već u Torinu na pregovorimo oko transfera mladića u Juventus, ali United se ističe u toj borbi jer bi njima svakako bilo najlakše platiti traženih 120 milijuna eura koje je Benfica postavila kao cijenu za ovog igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo