CRVENI VRAGOVI RUTINSKI DO POBJEDE PROTIV WATFORDA: / Huddersfield ispao iz Premiershipa

Image

Nakon poraza od Arsenala hitno im je trebala pobjeda

30.3.2019.
18:50
VOYO logo

Manchester United je nakon poraza u prošlom kolu od Arsenala dočekao na Old Traffordu Watford i stigao do pobjede 2:1. Ekipa Olea Gunnara Solskjaera povela je u 28. minuti nakon što je Shaw sjajno asistirao, a Marcus Rashford pogodio za 1:0. U 73. minuti Anthony Martial je povećao vodstvo Uniteda na 2:0, da bi Doucoure u 90. minuti postavio konačnih 2:1.

Leicester je ugostio ekipu Bournemoutha i stigao do pobjede rezultatom 2:0. Morgan je pogodio za 1:0 Leicestera, a Jamie Vardy je u 82. minuti pogodio za 2:0 nakon loše intervencije Begovića, što je bio i konačni rezultat ove utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Huddersfield ispao

Burnley je stigao do pobjede na svom terenu protiv Wolverhamptona od 2:0. Već u 2. minuti su domaći poveli sa 1:0 nakon što je igrač gostiju Coady postigao autogol, a u 77. minuti McNeil je pogodio za 2:0. Brighton je ugostio ekipu Southamptona i upisao poraz rezultatom 1:0. Gosti su poveli u 53. minuti golom Hojbjerga, a na kraju se ispostavilo da je to bio i konačan rezultat.

Crystal Palace je na svom terenu dočekao Huddersfield. Luka Milivojević je golom sa bijele tačke doveo domaće u vodstvo od 1:0, a van Aanholt je golom u 88. minuti potvrdio pobjedu domaćih. Tako će se Huddersfield nakon dvije sezone u društvu najboljih momčadi Engleske vratiti u Championship.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo