brinu ih samo navijači / Crvena Zvezda i Partizan igraju neki novi derbi - na Viberu

Image

Najvećim problemom UEFA smatra navijače koji često rade izgrede, u što se mogla uvjeriti tijekom brojnih reprezentativnih ciklusa

21.7.2016.
13:29
VOYO logo

Dva najtrofejnija srpska nogometna kluba i mrski rivali Partizan i Crvena Zvezda, otvorili su novi 'front', i to na društvenim mrežama. 

Oba kluba u srijedu su predstavili svoje 'stikere' za javne grupe za ćaskanje Viberu, a skinuti se mogu bez naknade. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Stiker Crvena Zvezda

Image

Stiker Partizan

UEFA odobrila regionalnu ligu 

Regionalna liga na području bivše Jugoslavije nešto je o čemu se priča već godinama, a ako je vjerovati najnovijim glasinama, čini se kako je i UEFA pristala na tu ideju.

Krovna europska nogometna organizacija dosad je bila najveća prepreka pokretanju tog natjecanja, no prema pisanju srpskog Blica, sada je i UEFA dala zeleno svjetlo, a u projekt planiraju uložiti tri milijuna eura. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Službenih reakcija iz nogometnih saveza i pojedinačnih klubova još uvijek nema, no mogla bi ih privući činjenica kako bi pobjednik tog natjecanja išao direktno u Ligu prvaka. 

Natjecanje bi bilo rađeno po uzoru na košarkašku ABA i rukometnu SEHA ligu. Hrvatska i Srbija u natjecanje bi dale po tri ili četiri kluba, BiH bi imala dva predstavnika, a po jedan bi bio iz Slovenije, Crne Gore i Makedonije. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najvećim problemom UEFA smatra navijače koji često rade izgrede, u što se mogla uvjeriti tijekom brojnih reprezentativnih ciklusa, kako kvalifikacijskih, tako i na velikim natjecanjima.

Ohrabrujuće im je to što su slične probleme imali i čelnici košarkaške regionalne lige na početku, no sada nema nikakvih sukoba među navijačima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo