CRVENA RAPSODIJA U TEATRU SNOVA: / Pogledajte svih 8 golova koji su pali u povijesnoj večeri na Old Traffordu

Image
Foto: Profimedia

Manchester je na poluvremenu gubio 2:1 nakon pogotka Džeke, a onda je uslijedio furiozan preokret

29.4.2021.
23:26
Profimedia
VOYO logo

Manchester United je na svom Old Traffordu na krilima fantastičnih Brune Fernandesa i Edinsona Cavanija stigao do uvjerljive 6:2 pobjede protiv Rome u prvoj polufinalnoj utakmici Europske lige. Portugalac i Urugvajac su postigli po dva gola uz po dvije asistencije te praktički odveli svoj sastav u finale. Sažetak utakmice i sve golove možete pogledati OVDJE.

Već je u 9. minuti Manchester stigao u vodstvo pogotkom Bruna Fernandesa. Crveni vragovi odigrali su sjajnu akciju, a na kraju je Cavani gurnuo sjajnu loptu u prostor za Fernandesa koji je elegantno potkopao i zabio za vodstvo svoje momčadi. Njegov gol možete pogledati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kratko je trajalo to vodstvo Manchestera, doduše. Već je u 15. minuti za Romu poravnao Pellegrini s bijele točke. Njegov pogodak pogledajte OVDJE.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

BOLI GLAVA KAPETANA MAN UNITEDA: Ni sam nije mogao vjerovati što im je Roma napravila

Image

BOLI GLAVA KAPETANA MAN UNITEDA: Ni sam nije mogao vjerovati što im je Roma napravila

No nije to bilo sve. U 33. minuti ukazao se Edin Džeko. Bosanski "dijamant" zabio je za vodstvo Rome nakon ubojite kontre. Džeko se pobrinuo da ga Old Trafford dobro zapamti. Ovo mu je bio šesti gol u posljednjih pet nastupa na Old Traffordu. Džekin pogodak pogledajte OVDJE.

Furiozan preokret

Početkom drugog dijela Džekino je slavlje pokvario Cavani koji je zabio strašan pogodak za poravnanje, a kasnije i za totalni preokret Manchester Uniteda. Njegov pogodak za izjednačenje pogledajte OVDJE. a gol za vodstvo Manchestera i preokret pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastavio je Manchester gaziti Romu i u 70. minuti zabio je Bruno Fernandes svoj drugi pogodak na utakmici za visokih 4:2. Pogledajte njegov pogodak OVDJE. Kasnije je još jedan pogodak zabio Paul Pogba, Francuz je u 77. minuti pogodio na asistenciju Fernandesa za 5:2. Njegov gol pogledajte OVDJE.

Pobjedu je potvrdio Greenwood na samom kraju susreta. Greenwoodov pogodak možete pogledati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo