CRUYFF GA NIJE VOLIO: / Loša vijest za Kovača na početku godine

Image
Foto: PIXSELL, Slavko Midžor

Niko Kovač i dalje je bez angažmana, Maccabi iz Tel Aviva za novog trenera je izabrao nizozemskog stručnjaka Petera Bosza.

4.1.2016.
9:21
PIXSELL, Slavko Midžor
VOYO logo

Izraelski mediji su proteklih dana isticali kako je upravo Niko Kovač izgledni kandidat za novog trenera izraelskog prvaka, od toga neće biti ništa. Novi trener kluba koji je ove sezone igrao u Ligi prvaka bit će Peter Bosz. On je napustio klupu u Vitesseu, dao je otkaz i otišao u Izrael. Neobičan potez u svakom slučaju, pogotovo je Vitesse se nalazi na petom mjestu i bori se za sam vrh ljestvice u Eredivisieu.

No, poveznica između nizozemskog trenera i izraelskog kluba jest trenerov sunarodnjak- Jordi Cruyff. Bivši nogometaš i sin nogometne legende od 2012. godine uspješno radi kao sportski direktor Maccabija. Sada je hitno morao u akciju, srpski trener Slaviša Jokanović je prihvatio poziv Fulhama i otišao u London, a ostavio Izraelce u problemu. Špekuliralo se kako će baš Niko Kovač dobiti posao, ali niti početak 2016. nije donio dobre vijesti za bivšeg hrvatskog izbornika. Podsjetimo, Niko je dobio 'cipelu' početkom rujna 2015. kada su Vatreni izgubili od Norveške i ugrozili plasman na EURO 2016. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo