Crnogorci objavili zašto je Cico dobio otkaz!

'Njegov odnos prema obavezama u ovoj godini, od veljače, nije bio kao prije.

8.9.2011.
22:52
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Zlatko Kranjčar bio je nadomak povijesnog uspjeha sa Crnom Gorom. Samo dva kola do kraja kvalifikacija bio je drugi u skupini s Englezima, Švicarcima, Walesom i Bugarskom te mu je bod trebao da osigura dodatne kvalifikacije.

Sretan kraj Cico na klupi crnogorske reprezentacije ipak neće ispisati, jer samo bod u posljednje dvije utakmice protiv Bugarske i Walesa bio je dovoljan povod predsjedniku Saveza Dejanu Savičeviću da mu uruči otkaz. Kao glavni razlog uz loše rezultate navodi se nepoštivanje obveza od strane hrvatskog stručnjaka, ali ne i točno koje su to, pa se o tome može samo nagađati.

"Njegov odnos prema obavezama u ovoj godini, od veljače, nije bio onakav kakav je bio prošle godine. Moram reći da je dosta problema bilo i prošle godine, ali zbog uspjeha reprezentacije, mi smo te stvari gurali pod tepih. Došla je ova godina u kojoj Zlatko Kranjčar više nije bio onaj od prošle godine. Naše nezadovoljstvo njegovim obavljanjem posla počelo je u veljači, kada on nije odgovarao zahtjevima koje je morao odraditi. Sve je to kulminiralo nakon dvije posljednje utakmice", rekao je svoje viđenje situacije Savičević.

Savez je ovom odlukom izazvao pravi bijes među navijačima koji na forumima imaju samo riječi podrške za Cicu. Na udaru kritika se najviše našao Savičević, od kojeg se traži odlazak zbog novonastale situacije.

"Sramota, Dejane pokazao si koliko voliš ovu zemlju", "Prodali ste mjesto Švicarcima", samo su neki od komentara upućenim čelnim ljudima Saveza, koji smatraju da je Kranjčar posljednjim rezultatima kompromitirao sve dobro što je do onda napravio.

"Od jedne reprezentacije koja je praktički bila već osigurala drugu poziciju i bila veliki kandidat da bude najbolja druga, došli smo do toga da više ne ovisimo o sebi nego i od drugih rezultata. Ta posljednja utakmica u Švicarskoj odlučivat će o svemu onome što smo radili prethodnih godinu i pol dana", zaključio je Savićević.

Vezani članci:

arti-201108010232006 arti-201108190122006 arti-201106061088006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali