CRNOGORAC OPET U DINAMU: / Napadač nikako ne može bez plavog dresa

Image
Foto: PIXSELL, Jurica Galoić

Čini se da crnogorski napadač Fatos Beqiraj (27) nikako ne može bez Dinama.

19.2.2016.
18:07
PIXSELL, Jurica Galoić
VOYO logo

"Sretan sam što sam došao u klub velike povijesti veličanstvene tradicije. Dat ću 100 posto u svim utakmicama za ovaj klub. Nadam se da ćemo skupa ostvariti pozitivne rezultate. Dinamo igra dobar nogomet. Pratio sam rusko prvenstvo dok sam bio u Bjelorusiji", izjavio je Beqiraj. Prisjetio se i starog kluba.

Odabrao stari broj

"U Zagrebu i Minsku nosio sam broj 21. Sretan sam što je bio slobodan ovdje tako da se tradicija nastavlja. Ovo je najozbiljiji klub u mojoj karijeri i nadam se da ću igrati dobro i nametnuti se izborniku svoje zemlje", poručio je napadač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upisao se u povijest HNL-a

Podsjetimo, Beqiraj je za Dinamo Zagreb potpisao 30. kolovoza 2010. Prvu sezonuo bio je odličan te je u 22 prvenstvene utakmice zabio osam golova, a najdojmljiviji su bili oni protiv Rijeke i Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U narednoj sezoni se mučio te osam utakmica u nizu nije bio strijelac. Prvi gol u Ligi prvaka dao je 22. studenog 2011. u porazu od Real Madrida 6.2 i to na Santiago Bernabeuu. Te je sezone bio najbolji strijelac HNL-a s 15 golova u 28 nastupa čime je postao prvi stranac kojem je to uspjelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo