EURO NOGOMET / Crnac lijepo zabio, Rakow ostao bez pobjede u 95.; Newcastleu golijada protiv West Hama

Image

Crnac je kod Rakowa zamijenjen u 86. minuti, dok je Zoran Arsenić odigrao cijelu utakmicu

30.3.2024.
16:06
VOYO logo

U 26. kolu poljske Ekstraklase nogometaši Rakowa, aktualni tamošnji prvaci, odigrali su 1-1 pred svojim navijačima protiv Rucha iz Chorzowa.

Image
SUPER MARIO /

Pašalić asistirao u važnoj pobjedi Atalante nad aktualnim prvakom

Image
SUPER MARIO /

Pašalić asistirao u važnoj pobjedi Atalante nad aktualnim prvakom

Već u 14. minuti Rakow je poveo nakon odličnog udarca 20-godišnjeg hrvatskog napadača Ante Crnca s 20 metara. Udarac je bio jak te je suparnički vratar uspio tek loptu odbiti pod gredu za vodstvo domaćina. Nekadašnjem igraču Slaven Belupa to je bio peti ligaški pogodak ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rakow je vodio sve do 95. minute kada je pogodak za konačnih 1-1 postigao Moneta.

Crnac je kod Rakowa zamijenjen u 86. minuti, dok je Zoran Arsenić odigrao cijelu utakmicu. Rakow je trenutačno na trećem mjestu ljestvice te ima 45 bodova. Uz utakmicu manje vodeća je Jagiellonia s 48 bodova, dok je drugi Slask Wroclaw s 46 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Newcastleu golijada

U prvoj utakmici 30. kola engleskog nogometnog prvenstva Newcastle United je velikim preokretom svladao West Ham United sa 4-3 (1-2).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je Isak (6-11m) na početku utakmice doveo domaće u vodstvo s bijele točke, do kraja prvog poluvremena su Antonio (21) i Kudus (45+9) kreirali preokret da bi Bowen (47) odmah na startu nastavka pogodio za 1-3. Taj je rezultat vrijedio sve do 15-ak minuta prije kraja kada je Phillips bio neoprezan u svom kaznenom prostoru te skrivio još jedan kazneni udarac za domaće iz kojgea je Isak (77-11m) smanjio na 2-3. U samoj završnici je junak Newcastlea postao Barnes (83, 90) koji je s dva gola donio konačni preokret.

Ovom pobjedom Newcastle je skočio na osmo mjesto sa 43 boda, jedan više ima sedmi West Ham.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na vrhu su Arsenal i Liverpool sa po 64 boda, jedan manje ima treći Manchester City.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo