ČOVJEK KOJEM SE KLANJAO I RONALDO: / Legenda Intera završila nogometnu karijeru

Image

Jedan od najvećih nogometnih talenata u zadnjih 20 godina, Alvaro Recoba (40), objavio je da će se umiroviti posljednjim danom mjeseca ožujka.

29.3.2016.
17:23
VOYO logo

U tom razdoblju odigrao je 248 utakmica za Nerazzurre te je zabio 72 gola. Osvojio je s klubom Kup Uefa i dva puta Seriju A. Riječ je također o igraču za kojeg Gazzetta dello Sport piše da zbog manjka želje za radom i treningom nikada nije u potpunosti iskoristio svoj ogromno potencijal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oproštajna utakmica

Posljednju utakmicu 'El Chino' odigrat će u četvrtak kada u Montevideo dolaze velike nogometne zvijezde predvođene njegovim bivšim suigračem ChristianomVierijem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inter je, inače, odlučio dovesti Recobu nakon što je dugogodišnji predsjednik MassimoMoratti vidio snimku na kojoj zabija gol za Club Nacional de Montevideo poput Maradone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tada je demonstrirao impresivnu kombinaciju brzine, snage i odlične tehnike. Zanimljivo je da došao u Inter isto ljeto kao Ronaldo iz Barcelone. Tijekom predsezone debitirao je protiv Bologne, a ušao je igru upravo umjesto velikog Brazilca i odmah je impresionirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osamdeset tisuća ljudi došlo je vidjeti Ronalda, ali umjesto njega pravo otkriće bio je Recoba sa svojom dinamitnom ljevicom", rekao je tada komentator radio RTL 102.5.

Posljednju utakmicu za Inter odigrao je 2007. nakon čega je otišao na posudbu u Torino. Poslije toga vratio se preko grčkog Panioniosa i matičnog Danubia u Nacional.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo