Svi su ludi za Kovačićem: 'Ovo je dokaz gdje treba igrati!'

25.11.2013.
15:39
VOYO logo

Costacurta je gledao Kovačića u uzvratnoj utakmici dodatnih kvalifikacija na Maksimiru, te je, kao bivši igrač Milana i veliki rival Intera, za koji Kovačić trenutno nastupa, bio impresioniran drugim poluvremenom.

"U prvom je poluvremenu igrao kao razigravač i to je pozicija koja mu manje odgovara. Nakon isključenja Mandžukića je zaigrao na lijevoj strani, u nekom 4-4-1 sustavu, te je ulazio u sredinu, na svoju prvotnu poziciju. Od tog je drugog poluvremena odigrao sjajnu utakmicu", rekao je Billy Costacurta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši Intera su u ogledu 13. kola talijanske Serije A osvojili samo bod kod Bologne (1:1), iako su po prikazanoj igri zaslužili proslaviti uvjerljivu pobjedu. Njegovi su igrači pogađali okvir suparničkih vratiju, redali su priliku za prilikom, no na kraju su uspjeli postići tek jedan pogodak vrijedan i jednog boda.

"Promašivali smo i nemoguće stvari. Teško mi je govoriti imaju li moji nogometaši pobjednički instinkt, ali jako dobro znam da ima nekoliko igrača koji ovakve šanse lakoćom pretvaraju u pogotke", rekao je poslije ogleda trener Walter Mazzarri i potom se dotaknuo Kovačića kojeg je u Bologni u igru gurnuo u 56. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I ova je utakmica dokaz da Kovačića trebam naprijed, u napadu. Želim da postane desetka koja zabija pogotke. On to može i Interu takav treba. Eto, u Bologni nam je nedostajao netko takav", zaključio je Mazzarri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo