NE DA NA IMIDŽ VATRENIH / Ćorluku iznerviralo pitanje pa odbrusio novinaru: 'Hrvatska je ozbiljna reprezentacija...'

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Pomoćnik izbornika Zlatka Dalića najavio je utakmicu s Austrijom koja se igra u petak u 20.45 u Osijeku

2.6.2022.
18:47
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija igra u petak u 20.45 utakmicu Lige nacija s Austrijom, a dan prije je pred novinare izašao pomoćnik izbornika Dalića, Vedran Ćorluka. S obzirom na to da se izbornik vraća s očevog pogreba, ulogu komunikatora je za ovu priliku preuzeo nekadašnji stoper Vatrenih.

Vedran Ćorluka je s novinarima odmah na početku podijelio novosti vezane za stanje u momčadi te otkrio novi veliki problem u kadru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Joška Gvardiola smo pustili, neće igrati nijednu utakmicu. Otišao je na rehabilitaciju i mislim da je u ovom trenutku to najbolje za njega, da se spremi za novu sezonu. Vrsaljko neće konkurirati za Austriju, nadamo se da hoće za Francusku u Splitu. Modrić će danas trenirati pa ćemo vidjeti hoće li početi ili ući s klupe", kazao je Ćorluka potvrdivši da se niz loših vijesti nastavlja.

Image
LIGA NACIJA /

Vatreni se okupili: Stigla i neka nova lica, pogledajte srdačan susret Dalića i naknadno pozvanog Ivanušeca

Image
LIGA NACIJA /

Vatreni se okupili: Stigla i neka nova lica, pogledajte srdačan susret Dalića i naknadno pozvanog Ivanušeca

Naljutilo ga pitanje o Perišiću

Već je od ranije poznato da na ovom okupljanju neće biti Petra Muse i prvog topnika HNL-a Marka Livaje zbog bolesti, a izostao je i Ivan Perišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinari su Ćorluku priupitali izostaje li Perišić zbog ozljede ili pak zbog potpisa za Tottenham što Dalićevom zamjeniku nikako nije leglo pa se malo raspištolio i odbrusio neopreznom novinaru.

"Hrvatska je ozbiljna reprezentacija koja ne dopušta igranje s imidžem i takvim glupostima koje ste naveli. U reprezentaciju dolaze igrači koji su zdravi. Brozović? Kada može i kada je zdrav, naravno da igra za Hrvatsku", odbrusio je Ćarli predstavniku sedme sile.
Vrlo brzo je Ćorluka promijenio ploču pa se našalio već se na sljedeći novinarski upit o tome tko će nastupiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Mi idemo na pobjedu'

"Evo izbornik mi je upravo poslao poruku da vam otkrijem. Šalim se. To će otkriti, ako i kada želi, izbornik. Otprilike znamo 90 posto, ali bolje da se vi igrate pogađanja", šaljivo je dometnuo Ćorluka te otkrio kakvu Austriju sutra očekuje.

"U punom gasu! Izbornik Rangnick dolazio je u Lokomotiv kao savjetnik kad sam ja odlazio i nakon razgovora shvatio sam njegovu filozofiju. Uvjeren sam da će ići 100 na sat. Ali i mi idemo na pobjedu", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo