ĆORLUKIN LOKOMOTIV BOLJI OD VLAŠIĆEVOG CSKA-A: / Niksi promašio penal u ruskom derbiju

Image
Foto: Profimedia

Dejan Lovren odigrao je čitav susret za Zenit koji je nadoknadio zaostatak od 0:1 protiv Rostova samo da bi u samoj završnici ispustio pobjedu iako je imao igrača više

27.2.2021.
21:24
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski reprezentativni veznjak Nikola Vlašić promašio je kazneni udarac za moskovski CSKA u derbiju 20. kola ruskog nogometnog prvenstva u 0:2 porazu na gostovanju kod gradskog rivala Lokomotiva.

Vlašić je u 73. minuti imao priliku smanjiti zaostatak svoje momčadi, no njegov udarac s bijele točke prohujao je preko grede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lokomotiv je do pobjede stigao golovima Liskovića (6') i Krychowiaka (41').

Lovrenu puna minutaža

Vlašić je odigrao čitav susret za CSKA koji je ostao drugi sa 37 bodova, pet manje od vodećeg Zenita koji je ranije u subotu na svom terenu igrao 2:2 protiv Rostova, dok je bivši hrvatski reprezentativac Vedran Ćorluka odigrao čitav susret za Lokomotiv koji je sada šesti sa 31 bodom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dejan Lovren odigrao je čitav susret za Zenit koji je nadoknadio zaostatak od 0:1 protiv Rostova samo da bi u samoj završnici ispustio pobjedu iako je imao igrača više. Rostov je poveo golom Sowea (44'), Zenit je preokrenuo autogolom Pojarkova (73'-ag) i pogotkom Kuzjajeva (77'), no Sowe (89') je svoim drugim golom osigurao bod Rostovu koji je sada peti sa 33 boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo