'Bio sam s gazdaricom, radi se o vrlo zanimljivoj ženi'

Osoba koja izaziva najviše znatiželje u hrvatskoj moskovskoj koloniji, Lokomotivu, bogata je vlasnica kluba Olga Smorodskaja.

4.7.2012.
14:45
VOYO logo

'Nisam došao radi novca. Lokomotiv je velik klub s istim takvim ambicijama. Na mene je najviše je utjecala bliskost s predsjednicom Olgom Smorodskajom, koja me podmitila svojom energijom na našem prvom sastanku u ožujku. Čim sam je upoznao, osjetio sam da želi napraviti sve kako bi Lokomotiv bio jači i uspješniji', izjavio je Slaven Bilić po dolasku u Lokomotiv, a slično razmišlja i Vedran Ćorluka, koji se s klubom nalazi na slovenskim pripremama.

"Sjajno se osjećam, bio sam 4-5 dana u Moskvi, osjetio bilo kluba i grada, vidio sam o kakvoj se ambicioznoj sredini radi i zbog svega toga osjećam uzbuđenje i želju za radom. Dapače, želim opravdati dovođenje i ispuniti sve ambicije", rekao je Ćorluka za Sportske, te dodao kako je 56-godišnja gazdarica ostavila dubok dojam i na njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jest, bio sam s gazdaricom, radi se o jednoj vrlo zanimljivoj ženi koja obožava nogomet, a momčadi pruža apsolutno sve da ostvari zacrtane stvari".

Prisjetio se Čarli još jednom i rastanka Vatrenih od Slavena Bilića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nismo mu ništa kupili, bili smo škrti. Imali smo sastanak, popričali i rastali se. Nažalost, s gorkim okusom među zubima, dogodio nam se neuspjeh, nije završilo onako kako smo priželjkivali. Nije bilo lako kazati 'zbogom', ali tako je to u današnjem nogometu, nema previše tuge, svi odlaze, neki novi dolaze. Njima ćemo se, naravno, prilagoditi, Hrvatska je ispred svih nas", istaknuo je Čarli uz znakovit zaključak o novom europskom prvaku.

"Žao mi je i dalje zbog nas. Španjolska je, moj je dojam, svoju najbolju partiju odigrala u finalu, sve dotad bilo je u drugoj brzini, i upravo mi je stoga žao što im se to nije osvetilo protiv nas. Nisu pokazali da su bolji od Hrvatske".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo