ČOP ZABIO GOLČINU PA SE OZLIJEDIO: / Stipe Pletikosa neće po dobru pamtiti debi za Deportivo

Image

Duje Čop zabio je golčinu za vodstvo Malage, ali je Valencia ipak, s 2:1 slavila na La Rosaledi u 27. kolu španjolskog nogometnog prvenstva. Bivši član Hajduka i Dinama u 13.

2.3.2016.
21:53
VOYO logo

Bio je to treći gol u 23. Čopovom nastupu za Malagu, prvi na domaćem stadionu. No, već deset minuta kasnije, Čop je zbog ozljede morao napustiti igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Valencia je izjednačila nespretnom reakcijom vratara domaće momčadi Kamenog u 42. minuti, da bi bivši realovac Denis Čerišev pogodio za pobjedu "šišmiša" u 50. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aduriz zabio hat-trick protiv Pletikose

Stipe Pletikosa dočekao je svoj debi na vratima Deportiva La Coruñe koji je s 1:4 izgubio na San Mamesu od domaćeg Athletic Bilbaa. Bivši vratar hrvatske reprezentacije prvi je gol primio u 13. minuti, a strijelac je bio Muniai, a zatim je na scenu stupio Aduriz koji je Pletikosi zabio hat-trick (36., 53., 60.). Poraz Deportiva ublažio je Riera (51.).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Plete - drugi najstariji debitant

Pletikosa je drugi najstariji debitant u La Ligi. Nedostižan je u tome Harry Lowe koji je debitirao u 49. godini. Riječ je o igraču rođenom krajem 19. stoljeća, koji je u poznim godinama zaigrao za Real Sociedad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radoševiću 90 minuta

Sevilla je kod kuće s 1:0 bila bolja od Eibara za koji je 90 minuta odigrao Josip Radošević, bivši član Hajduka, Napolija i Rijeke. Gol odluke u 11. minuti postigao je Fernando Llorente.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo