Pa on nema pojma o Dinamu i društvu!?

Phillip Cocu, 42-godišnji trener nogometaša PSV-a iz Eindhovena i nekadašnji odlični nizozemski reprezentativac, nije mnogo toga rekao poslije ždrijeba skupina Europa lige.

30.8.2013.
17:06
VOYO logo

PSV će kao glavni nositelj u skupini B igrati protiv zagrebačkog Dinama, ukrajinskog Černomoreca iz Odese i bugarskog Ludogoreca.

"Iskreno, ne znam mnogo o našim suparnicima", rekao je Cocu, ali i obećao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naš je zadatak pobijediti u svakoj utakmici i plasirati se dalje".

Podsjetimo da je PSV u posljednjem 4. pretkolu Lige prvaka ispao od Milana, te će u Europa ligi tražiti europsku utjehu za ovu sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A ždrijeb je ponovo spojio puteve Dinama i Ludogoreca iz Razgrada. Dok su se prošle sezone ogledali u 2. pretkolu Lige prvaka, sada će odmjeriti snage u drugom po redu najprestižnijem europskom natjecanju.

//www.youtube.com/embed/DSdceRTA_mY

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošle je sezone Dinamo izbaio Ludogorec s ukupnih 4:3. Nakon 1:1 u Razgradu u Zagrebu su Modri slavili 3:2 golom Domagoja Vide iz osme minute sudačke nadoknade, a taj se bolan poraz duboko urezao u sjećanje navijačima Ludogoreca. Nakon ždrijeba komentar svoj je komentar dao i trener Ludogoreca Stojčo Stoev:

"Bili smo u četvrtom bubnju i nismo mogli imati specifične želje. PSV izgleda kao favorit. Prošle smo godine izgubili od Dinama u drugom pretkolu Lige prvaka, ali ne smijemo pristupiti tim utakmicama tražeći osvetu. Ova je grupa izazov za nas i moramo iz utakmica izvući samo pozitivne stvari".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo